Pojedinačno PH za seniore (Pula, 05. i 06.03.2011.)

Moderator/ica: stjepan

Pojedinačno PH za seniore (Pula, 05. i 06.03.2011.)

PostPostao/la stjepan » 25 vel 2011, 09:59

Ovo je jubilarna 100. otvorena tema na Forumu STK "Obrtnička škola - Brod", stalno imamo neke jubileje... :D

Objavljen je Poziv i propozicije za Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za seniore koje će se igrati u Puli dana 05. i 06. ožujka 2011. godine, dakle, drugi vikend. Na prvenstvu nastupa 48 igrača i to po 3 osnove: prvih 16 sa seniorske rang liste, zatim 24 sa regijskih kvalifikacija (po 4 prvoplasirana igrača sa 6 regija) te 8 igrača po pozivu trenera seniorske reprezentacije. Budući s nekih regija nije popunjena kvota koju imaju (2 regije imaju po 3 igrača, a istočna Slavonija nema ni jednog - fali ukupno 6 mjesta), po pozivu trenera reprezentacije u turnir onda ulazi 14 igrača.

Ono što je za OŠB bitno je da ćemo imati najmanje 2 predstavnika na prvenstvu države. Dario Dabić se plasirao preko regijskih kvalifikacija na kojima je izborio polufinale što mu je bilo dovoljno iako bi vjerojatno ušao i preko rang liste jer bi imao status druge rezerve. Ivan Garić će nastupiti po pozivu trenera reprezentacije što posebno raduje jer to smatram priznanjem i Ivanu i klubu za njegove dosadašnje rezultate. Na popisu trenera reprezentacije nalaze se reprezentativci i internacionalci koji igraju u inozemstvu pa nemaju rankinga u RH niti igraju na nacionalnoj razini te perspektivni mladi hrvatski igrači koji već jesu reprezentativci u mlađim kategorijama ili bi to mogli biti. Tomislav Klaić je 7. rezerva i mislim da ima realne šanse ući u turnir čime bi OŠB imala čak 3 predstavnika. Na donjem linku su propozicije PH s popisom igrača s pravom nastupa kao i rezervi.

http://www.hsts.hr/images/stories/PDF/a ... eniori.pdf
stjepan

Re: Pojedinačno PH za seniore (Pula, 05. i 06.03.2011.)

PostPostao/la tomi » 27 vel 2011, 14:20

evo samo kratko da kazem, obavio sam razgovor sa trenerom i odustao sam od pule... zbog fakulteta... puno vremena ce mi oduzeti, a primarno mi je bitnija liga od turnira tako da se ravnam po tome...
tomi

PostPostao/la ttp » 28 vel 2011, 01:47

Šteta Tomi, znam da oduzme dosta vremena, jer u petak ode pola dana, i cijela subota, i pola nedjelje jer se putuje nazad, i to dosta iscrpi... Bilo bi puno bolje i zanimljivije da ti ideš... a da ipak napišeš par šalabahtera, pa da ideš u Pulu hahah, pokazat cu ti ja kako se prepisuje hahaha :D
Ja ne znam gdje ću spavati sa subote na nedjelju s obzirom da sigurno prolazim :P
ttp

PostPostao/la stjepan » 28 vel 2011, 10:40

Prijava za Darija i Ivana je poslana, Tomi ako se predomisli, neka javi, ima vremena do sutra (utorak), ja lako nadopunim...
stjepan

PostPostao/la tomi » 01 ožu 2011, 23:53

nista od tomija... nadam se da cu drugi puta imat vise vremena za ovakve turnire..
tomi

PostPostao/la ttp » 02 ožu 2011, 11:28

Bolje se nadaj da sljedeći put budeš među 48 ! :P
ttp

PostPostao/la mcs » 02 ožu 2011, 15:23

mcs

PostPostao/la stjepan » 02 ožu 2011, 15:32

Objavljen je ždrijeb i satnica Pojedinačnog PH za seniore. Na kraju se od 48 pozvanih + 8 rezervi jedva skupilo i odazvalo 29 igrača koji će igrati u 8 skupina, a igrati će se i disciplina parova.

Dario Dabić je u skupini sa ukupno 3 igrača, a igrati će protiv našeg internacionalca, olimpijca i reprezentativca Roka Tošića, trenutno 169. igrača svjetske rang liste. Drugopostavljeni u skupini je Marko Mataija iz varaždinske IGEE, odličan igrač, ne i nepobjediv, sjećamo se kako ga je prošlog proljeća Damir Bogdanović dobio u zadnjem kolu 2. lige. Dario, samo hrabro ...

Ivan Garić je u skupini sa 4 igrača pa ima 3 zagarantirana meča. Također ima reprezentativca i internacionalca Ivana Juzbašića koji je nedavno osvojio 1. mjesto na Pozivnom seniora 1. grupe, a trenutno nastupa za francuskog prvoligaša TT St. Lousia. Drugopostavljeni igrač u skupini je Ivan Zeljko iz GSTK "Zagreb" koji igra za drugu ekipu ovoga kluba u 2. HL - zapad gdje za sada nema poraza (7/0). Treći igrač u skupini je Vitomir Vidović iz riječkog "Kvarnera", mislim da je on lovac, nisam ga gledao, ali čuo sam dosta priča o njemu. Ivane, samo hrabro ...

Naši će odigrati i parove, u svakom slučaju za obojicu će to biti jedno lijepo iskustvo u karijeri ...
stjepan

PostPostao/la tomi » 02 ožu 2011, 18:13

ne znam kako mataija igra na obranu, ali mislim da dario ima sansu za prolazak grupe... protiv tosica treba bit realan, ali za daria ce taj mec izuzetno koristit i gdje ce osjetit jake spinove.. kad bih uzeo set bio bi to uspijeh....

sto se tice ivana garica, jedno veliko iskustvo sa pravim profesionalcima i jakim igracima... tesko ce moci se nositi sa protivnicima, ali svakako ce mu to biti jedno lijepo iskustvo...

sretno mojim suigracima...
tomi

PostPostao/la ttp » 02 ožu 2011, 18:46

Isprva nisam bio zadovoljan ždrijebom, kada sam dobio poruku od Stjepana da igram sa Tošićem, pao mi mrak na oči :lol: . No, kada sam vidio ždrijeb, shvatio sam da nisam tako loše prošao... moglo je biti i gore. Jedino mi je krivo što nas nema 4 u grupi, i za to mi je baš žao. Svakako idem na pobjedu protiv Mataije, i ne smatram nimalo da ga ne mogu dobiti. Zadnji put mi se provukao, i to na pozivnom, peti set na 9. Prije toga sam izgubio 3:2 isto peti set u fiksu, ali sam ga tada respektirao jako... Ovaj put se igra na 4 dobivena seta... bit će napeto, nadam se da neću pasti bez ispaljenog metka. Mečevi protiv njega zahtjevaju punu koncentraciju, izbjegava vuči spin na travu, zato se nadam da će mi forhend dobro raditi... ako uspijem vratiti njegov prvi jak spin, ne sumnjam u pobjedu...
ttp

Sljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.