a šta ću...uvijek čestitam kad pobijede, al kad treba mom OŠB-u pobjeda onda se držim one "nema milosti"...ipak ništa od toga da već danas osiguramo 1. mjesto...sisak ipak pobijedio brod, to mi se ne sviđa, al nema veze, mi idemo do kraja skupit sve pobjede...hvala budainci što je pobijedila...sada postoje samo teoretske šanse da ne budemo prvaci, jedino ako mi sve do kraja izgubimo a sisak sve pobjedi, jel oni imaju bolji međusobni omjer...nama je u sljedeću nedjelju dvoljna barem jedna pobjeda, al mi idemo na obje...nećemo biti ko Slaven Bilić, pa ići na "samo jedan bod"...mi idemo u goste po puni plijen...

...vidim da se vodi velika borba za 3. mjesto, za 5. mjesto i za opstanak...nekako mi se čini da će graničari spasit svoju glavu i opstat u 3. ligi, sve zahvaljujući pobjedi protiv bjelovara (4:0 bb)...iako još ništa nije gotovo, sve će se odlučivati u zadnjem kolu, kada Limpres gosuje kod nas i kod Graničara...ukoliko limpres pobijedi prije sedme partije, graničar će biti zadnji...toliko od mene...