Evo ljudi i mene, za pocetak pozdrav, zadnja tri dana cijelo vrijeme na terenu sto poslovno sto ping pongaski. Mata

zato me nije ni bilo ....
Slijede analize iz "mojeg" kuta
MSC NOSTRO Čakovec-OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ Osijek 1:4- Moja prognoza 0-4, evo Damjan uspio dobiti Tominca i svaka mu cast na tome, mislim da u ovom mladiću ima potencijala ali mora si posloziti neke stvari ako oce napraviti korak dva prema naprijed. Ostalo sve očekivano i bez pretjeranih tenzija.
PODRAVKA Koprivnica - VUKOVAR '91 Vukovar 4:1Horvat Ivan je po meni najveci dobitak ove sezone za Vukovarce, inace odlican decko u kadetskim danima, cesto igrao na top12 i bio velik potencijal, evo ove sezone konacno proigrao i drzi vukovarce za sad malo iznad vode. Dobio Jurašića koji ne igra lose ove godine ali očito ga je prestigao i bolje igra Ivo, e sad protiv Belića vidim borba u prva dva seta, a na kraju rutinski, izdvojio bih jos mec Belic - Tomic koji je otisao u pet setova, mozda je Igor opet proigrao, evo pozdrav od mene Igore.
MIHOVLJAN - OBRTNIČKA ŠKOLA - BROD Slavonski Brod 4:1Po meni iznedadenje, znao sam da ce Mihovljan gristi doma, ali da ce dobiti sa 4-1 to nisam bas previse ocekivao, ali evo rezultat koji je olako po zapisniku i razgovorima u mecu kasnije sa Stjepanom, vrlo lako moglo otici na drugu stranu 3 x po dva seta.
ŠENKOVEC - GRANIČAR Slavonski Brod 3:4Ovaj mec bi vrlo vrlo rado da netko drugi prokomentira.... Prvi mec otvaram sa Jurinćem, po meni decko igra ok ali trebao bi jos jako puno trenirati da dostigne neku razinu. Šimon - Thamm, Thamm cijelo vrijeme servira kako servira i dobiva vrlo lako 3-0, Rino u 3.seta gubi od Bože. Parovi vrlo lako dobivamo bez puno oscilacija, jedino treci set se malo opusatamo i gubimo ovo ostalo, sve dobivamo bez problema. Mec Thamm - Baric 1-3 za mladića. Nakon provokacija i ruznih rjeci Thama prema Jurincu u sljedecoj partiji, utakmica dobiva cisto neki drugi smjer, Jurinec gubi od Jurinića ali ne zato jer ga je ovaj dobio nego zato sto je Rino pukao i razbio reket, nakon skore tucnajve sa TT-om. Kraljević rutinski dobiva naseg treceg. Mec Thamm Baric je prica za sebe i opisam dolje.
Mec Thamm - Baric, Za pocetak komentirati ovu spodobu mi je ispod casti i mogao bi svasta izreci na temelju lika i djela zvane TT. Znam da od mene niste ocekivali nitko takav ton ali ovo je vjerujete mi najblaze receno sto mogu reci za doticnu osobu, s tim da cu odma reci da s doticnim likom nisam progovorio ni 3 receneice za vrijeme utakmice odnsono naseg meca, a svadao se sa svima od suca do publike cijelo vrijeme, efektivno vrijeme meca bilo 10-12 min po mojem a igralo se jedno 1h sa svim svadama i provokacijama. Thammu mogu poruciti neka igra "svoj" SOKAZ i da se ne upusta u natjecanja u kojima se zahtjeva
minimalna kultura i sportska pristojnost. O ovom mecu sam spreman debatirati sa svima te ovime pozivam i prozivam predstavnike Graničara na njihovo mišljenje, reci cu jos jednu stvar, nije mi jasno kako u klubu di su 3 normalna i sportska igraca vuku jednog takvog klauna kao sto je TT, jer taj covjek nije za sportske terene, cak po mojoj amaterskoj analizi covjek se bi trebao pobirnuti za sebe u nekoj od institucija, covjek ima zvakacu cijelo vrijeme u ustima i tak igra i prica. Razlog su servisi i nabacivanja loptica na reket od strane TT-a, ali mislim da sa sucom koji je sudio u Šenkovcu ipak ima neke nerjesene stvari od prije.
Sto se tice pucanja Jurinca u 6. mecu protiv Jurinca, puklo je kod drugog seta mene i Thama kada je Tham dosao po lopticu i svima nama rekao ovako "Vas petorica se svi redom mozete sramiti", tu je Rino pukel i poslije je bilo sto je bilo, a to je veliko nista od sporta, nista od ljepih poena, nista od srece igranja stolnog tenisa, nego grubo prizmljenje i otreznjenje da na ovom svijetu stvarno ima bolesnih ljudi koji nakon sto ne mogu doci na kraj sami sa sobom, to pokusavaju prenjeti na najgorem mogucem mjestu a to su sportski tereni. Ovime zakljucujem svoj opus o ovom mecu. Nisam trazio od nikog da mi se klanja niti da me hvali ili tako nesto, ali postenje i poštivanje moraju biti na razini, mozda ja jesam balavac za TT-a, ali taj balavac je u najmanju ruku pokazao starijoj spodobi kako se ponasa na terenu, pa evo gospodine TT "moze biti vas sram, sto promovirate u svojim godinama", na moju srecu prosao sam i dobre i lose stvari u sportu a i u životu tak da mislim da imam što za reći na događaje u Šenkovcu.
PODRAVKA Koprivnica - OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ Osijek 4:2Procitajte raniji post sto sam pisao za taj mec. U nedjelju sam se vidio sa Lončar Danijelom i covjeku je puko glas, pitam ga "alo Danco" kaj je s glasom, on me pogleda a ja odma "bil si juce lud opet, jel tak", a on se nasmije samo. Evo skoro dobio i Kneževića malo je falilo veli. Ali evo Belic 2, Loncar 1 i par, sve u svemu zasluzeno po ovome sto vidim. Svaka cast mojem velikom rivalu Loncaru, ako smijem u rang s njim

.
MSC NOSTRO Čakovec - VUKOVAR '91 Vukovar 4:3Prognoza tocna

. Stjepane pisi...

. Napet mec evo imao, Vukovar sve na kraju a ipak nije izdrzao i stari lisac Kučević sa zicerima dobio Šverera, sigurno mec zanimljiv za pogledat, e sad ako netko misli da je lako igrati protiv Kucevica nije bas tak, nekad zna odigrati dobro kad ga noge sluze, pa covjeka znam 15 godina tak da znam sto pricam
ŠENKOVEC - OBRTNIČKA ŠKOLA - BROD Slavonski Brod 4:3Na pocetku se zahvaljujem igracima, upravi i cjelokupnom timu STK OŠB na fer, korentnoj i nadasve dobroj igri u popodnevnom mecu, ekipu smo docekali vani pred dvoranom, sportski pozdrav, sale posalice i Stjepanov stisak ruke i legendarna recenica "Ja sam ADMIN" haha, zgodno i simpaticno, toplina ljudi i sportski duh ove ekipe je nesto posebno, s obzirom na mladost i iskustvo koje vec imaju, mnoge mnoge ekipe bi se mogle ugledati na njih. Mec je bio po meni lezeran, bez puno tenzija i napetosti, odiran vise za drustvo i zanimaciju publike. Svaki od meceva vec je detaljno opisan, s tim da smo Dario, Adam i ja imali detaljniju analizu "iza kulisa" i nakon nasih meceva, ali u lezernom tonu, evo zato se isplati igrati 2.HL, zbog takvih timova i ljudi. Uglavnom rezultat je otisao na nasu stranu mada smo u parovima visjeli i cak visjeli u zadnjoj partiji, malo nas je mozda pomazila i sreca, evo pa Simon dobio sedmu partiju, mislim da treca po redu, Vukovar prosle godine, Nostro cini mi se ove i sad ova zadnja. Uglavnom dobra atmosfera tijekom cijele utakmica. Evo Stjepane nadam se da je vino ako vec nije rezultat.
MIHOVLJAN-GRANIČAR Slavonski Brod 1:4Za mene jos jedno iznenadanje, ali evo opet dvije Božia (dobio Bujana peti set 13:11), negdje napet mec, i TT dobio Robia Mikca 3-2. Graničar se u ovoj ludoj kombinaciji moze i spasiti.
Evo trebalo mi jedno vrijeme da sve ovo napisem....

I što je s video materijalima jel ce to na youtube, "ttp"?