Dobro si Tomi rekao… teško je sve to suzbiti u par postova…
Glede pisanja, svi čitaju, a često iznosim stvari koje se tiču, u principu, samo nas, što iz razno raznih razloga ili često bez razloga bude slučaj... To mi nekako zapalo za oko jučer, tako da, suzdržat ću se glede nekih stvari...
*** Tomi, evo pogledaj ovaj link, komentirat možeš preko face-a u inboks,
http://slast.biz/smf/index.php?topic=524.15Mogu reći da nam par nije solidan, nego vrlo dobar, da ne kažem, odličan. Iako to bi tek mogao postati....
Jer, više će nam vremena trebati da se uhodamo, tj. trebalo je , lovac i napadač hm, zahtijeva, treba nam dosta vremena za prilagodbu, tako da je to super… Mi faktički igramo par samo na utakmicama…
Uzmi u obzir da smo propustili veliko vodstvo protiv Kutine koji fantastično igraju par, tu treba nekad i sreće, iako tu smo si sami krivi… Ali i to je dobar pokazatelj. Zatim ove parove što smo dobili bilo je uglavnom 3:0 ili 3:1, izuzev protiv Petrinje, ali to nam je tek bilo uigravanje.
Izgubili smo protiv Šenkovca koji je specifičan par jer imaju lovca, tu smo trebali malo probati odigrati protiv npr. Akana i Gigija da se priviknemo... zatim protiv Mihovljana smo izgubili i to sa 3:2. Mislim da je tvoj nedostatak bio broj treninga za Mihovljane, a moj nedostatak koncentracije doveo do toga da izgubimo. I naravno, protivnikova dobra igra... Tako da kada sve zbrojiš i oduzmeš, nikako ne mogu dovoditi u pitanje par, ni blizu nemamo bolji par. To je uspjeh. A nemaš se što ispričavati za Mihovljane, događa se. Ja sam nastupio na regijskom 12.2, pa u Puli, i trenirao sam... ti tad nisi mogao zbog faksa, i mislim da bi ti to jako pomoglo. No, nema veze. Svi imamo kikseve. Kad sam kiksao protiv GRA Ivan i ti ste povukli, i moj mali doprinos u paru, lijepo, pobjedili smo, kada sam kiksao protiv VUK, ti si izvukao... Adam je izvukao isto protiv VUK u provom dijelu. Nažalost, kada si ti kiksao protiv Mihovljana, ali i Ivan, i par, nije bilo spasa... a kada ja kiksam, mi pobjedimo...
Ovo oko poraza 4:3 se baš ne slažem u potpunosti. Jer, već je poznato da mi jesmo igrali 4:3 sa GRA, ali to što smo mi izgubili je većinom bilo 3:2, i po par meč lopti nismo uspjeli iskoristiti... posebno u prvom dijelu, a kad smo dobili, to je bilo 3:0 glat, dok je u drugom meču to već druga priča, tada jesu bili blizu teoretski, ali za stolom nisu baš, gledajući po setovima, igri.... A Nostro, Adam :Tkalec, peti set, 10:10, i jbg, neće na našu stranu... Tkalec ima 7 pobjeda, i to 3 protiv nas, i 2 protiv GRA, očigledno voli igrati protiv Brođana, inati se haha. Jedino je Božo spasio obraz Brođana, tako što je dobio 3:1.
I samo jedan mali osvrt na zadnje kolo. "Neki" kažu da je greška napravljena što je Tkalec igrao pod Z.
Ja mislim da to nije greška, već da je to mogao biti super potez... ali ne vrijedi taktika ako izgubiš sve ostalo...