Postao/la ttp » 04 svi 2011, 15:33
Moje mišljenje je da će Zeljko Filip sve njih prestići. Ali ovo je dosta neralno očekivati za 1 godinu... Ipak je to razlika u godinama. Sjećam se kad sam igrao prije 2-3 godine sa Horvatom, dobio sam 3:0, 2 seta u fiksu. Svi su rekli, mali ce mene, i sve ostale prestici kad se vec sad tako patimo, kad je tako blizu, sto li ce tek biti za godinu dana. No, bas i nije tako islo... Ivan mu se jako približio. Pao je dosta. Nije sve kako se čini. A mislim da nitko od nas to ne može realno, samouvjereno prosuđivati, jer se ipak radi o ljudima... nepridvidivi smo. No, nisam sporio tko je bolji, ja sam rekao da je u samom vrhu, i da su dosta blizu, a to su prva tri igraca, Fucec, Cipin, Simovic... No, realno gledajuci, ni mcs, ni ti , ni ja nismo nimalo "objektivni" ili bolje rečeno kompententni da znamo o tome. Zašto ? Pa daj mi odgovor na pitanje, kad si zadnji put gledao neki meč od njih trojice kako igraju...jako, jako malo, a i jedan meč ništa ne znači... a da ne govorim odnos prema treningu... To trener najbolje zna. Tako da, to je samo misljenje, ne bih bas tako samouvjereno tvrdio kao vas dvojica... Mislim, to su samo naši dojmovi, barem ja iznosim samo svoj dojam, no ne stojim uvjereno iza toga. Moze bit, i ne mora... Meni se osobno Fučecova igra najmanje sviđa, ali činjenica je da je on najviše zagrižen, ima želju najviše napredovati... Tako da, glupo mi je o tome raspravljati jer nema smisla. Samo sam naveo da me ne iznenaduju njegovi rezultati, i da je u samom vrhu, a ne da je number 1, a sad tko ce kakav biti, nezahvalno je govoriti, pustimo stvari nek se odvijaju svojim tokom...