Pozdrav tomiju...trostrukom pobjedniku memorijala...jbt ti si poput Rafe Nadala u Roland Garrosu ili Federera u Wimbledonu
Za razliku od mene koji dolazim u statusu lika s avatara ako ne znaš tko je to evo ukratko.
Eric Mousambani...Ekvatorijalna Gvineja....ma Olimpijadi u Sidneyu postavio svoj osobni i državni rekord na 100 metara slobodno sa 1.52.... Inače kao što znaš svjetski rekord je oko 48 sec,a još je Tarzan davnih godina plivao ispod minute
Imam pitanje oko zdrijeba. Da li se svi drugoplasirani izvlace ili se po grupama gleda... I 1. nositelj ide gore, 2. dolje, zatim treći na drugog, prvi na četvrtog... 1-8,2-7,3-6,4-5 ??!
Ždrijeb je idealan sa 8 grupa, nema praznina. Pravila su jasna: prvi nositelj odnosno pobjednik 1. skupine ide na vrh ždrijeba, 2. nositelj (pobjednik druge skupine) ide na dno ždrijeba. Pobjednici 3. i 4. grupe se ždrijebaju tko ide u gornji, a tko u donji dio ždrijeba, isto tako onda i pobjednici od 5. do 8. grupe, ždrijebaju se od vrha prema dolje. Svi drugoplasirani se ždrijebaju i postavljaju od vrha prema dolje, ali tu ima pravilo da drugoplasirani ne može ići u dio ždrijeba u kojemu je pobjednik njegove skupine pa ga se postavlja na prvo slobodno mjesto za drugoplasirane u drugom dijelu ždrijeba. Tako se igrači iz iste skupine ne mogu sastati prije finala. Po istom će se modelu ždrijebati i igrači u utješnom razigravanju s tim da se mjesta u ždrijebu popunjavaju po redu, a jedino će se gledati da se 3. i 4. igrač iz iste grupe ne mogu sastati prije finala utješnog razigravanja.
Inače, danas su odigrani mlađekadetski i juniorski turniri, sada nemam vremena, ali ću kasnije večeras sve staviti na web.
Kod mlađih kadeta u finalu Arbanas - Gavran 3/0, treća su mjesta osvojili Hemar (OŠB) i Popić David (Graničar). Pobjednik utješnog je Leko Hrvoje (Graničar).
Kod juniora u finalu I.Garić - Jurković 3/1. Treća su mjesta osvojili Vukovarac i Jurinić iz Graničara. U polufinalima Garić - Vukovarac 3/0 te Jurković - Jurinić 3/1. Pobjednik utješnog kod juniora je Gusak Pejo (Graničar).
Bila su 4 nedolaska kod mlađih kadeta te 2 kod juniora pa smo morali malo podešavati skupine. Nažalost, nisu došla 3 mlađa kadeta iz Doboja jer su na granici imali probleme s putovnicama pa su se vratili. No, sve je prošlo dobro i u skladu s predviđenim vremenom. Sutra nastavljamo.
Nešto se primirilo...nema mi boška ošb...što je s njim Čak sam pomislio da je promijenio nick u pafhin
hahaha, mata, nisam mijenjao nick ne brini malo mi je zadnjih dana bila gužva u školi pa sam više bio za knjigom nego za laptopom, ali evo hvatam malo dah ...
ali sad vidim na stolu broj 2 također ništa manje zanimljiv susret Runjić-Bošnjaković
e da, ja ću ostaviti srce na terenu pa kako bude, neću se razmetati obećanjima da ću ga pobijediti ili tako nešta, ali...
drazi mi je federer od nadala, ali ne smatram se ni kao nadal, a pogotovo federer, lijepo je biti 3 puta pobjednik naseg memorijala, ali mislim da je red da ove godine osvoje neki drugi igraci... tomi polako ide u penziju... pa tko zna, do nagodine tomi ce sudjelovat samo u organizaciji...