Dosta se brzo na webu HSTS-a obrađuju ligaški rezultati pa su već danas (ponedjeljak) osvanuli i rezultati ovoga kola, brže zaista ne može, svaka čast Alenu Ivančinu koji to radi. Evo linkova na rezultate, tablicu i pojedinačne skorove igrača dok skorovi parova još nisu obrađeni odnosno unešeni.
Ovo stoji i ja potvrdujem, superliga je bila unesena vec drugi dan kad sam gledao, ili je nekome dosadno pa nema sto za raditi ili su se fakat unaprijedili.... ali evo htio sam ih ovim putem samo pohvaliti. Sto se tice gresaka, i kod nas su isto tako ocite, Samac i Horvat kod nas nisu do sada igrali par a evo ih i to sa pozivtivnim skorom, kod skorova pojedinaca izgleda da je u excelu napravljen krivi lookup. tj gledaju se klubovi iz jedne od brojnih
zenskih liga... Treca stvar mislim da sam negdje vidio da sam jos uvijek u Senkovcu tak da je Senkovec po tome u superligi 
i opustiti
... Statistika je lijepa, ali necu puno umanjivati euforiju jer nije skroz realna (broj odigranih meceva)...
No, lijepo je to vidjeti !
Bolje se prihvatite Podravke
Revanširajte nas za sve poraze, ali i mene za ona dva poraza od Belica i Loncara
. Manite se ucenja i knjiga, i ne uzimajte predugacki