9. kolo (25.02.2012.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 9. kolo (25.02.2012.)

PostPostao/la ttp » 26 vel 2012, 14:27

:lol: , i otrijeznio sam se :o ;)
ttp

PostPostao/la Mata » 27 vel 2012, 08:32

U subotu su odigrane utakmice 9. kola, dok će se odgođeno 8. kolo, odlukom
Liga odbora, odigrati nakon posljednjega kola - 28. travnja. U subotnjim susretima
Mihovljan je bio domaćin ekipama Beloga Manastira i Vukovara '91. Prijepodnevnu
utakmicu protiv Belomanastiraca Mihovljančani su dobili s glatkih 4:1, uz 2 pobjede
Nine Bujana, 1 Tomice Marušića i 1 para Bujan/Marušić, a jedinu je partiju izgubio
Nikola Mikac. Meč protiv Vukovaraca bio je mnogo zahtjevniji, a nakon velike borbe,
pobjeda je pripala gostima, koji su se tako Mihovljančanima revanširali za poraz u
svojoj dvorani u prvom dijelu prvenstva. U porazu rezultatom 4:3 po 1 pobjedu za
Mihovljan izborili su Nino Bujan, Tomislav Marušić i par Bujan/Marušić, a Bujan,
Marušić, Robert Mikac i Nikola Mikac po 1 su partiju izgubili, i to Nikola onu
odlučujuću. MSTC Čakovec je u dvorani 3. Osnovne škole ugostio Viroviticu, ekipu s
dna prvenstvene tablice, i slavio uvjerljivu pobjedu od 4:1. Po 1 pobjedu za
Čakovčane upisali su Bruno Damjan i Nikola Magdalenić, a 2 Igor Tkalec, dok je par
Karlo Jambor/Filip Panić poražen od virovitičke kombinacije. U ostalim susretima
Vukovar '91 u Varaždinu je savladao ekipu STARR-a, a Varaždinci su u svom
drugom susretu pobijedili Beli Manastir. Kutina je bila bolja od Obrtničke škole-Brod,
koja je uknjižila pobjedu protiv petrinjske Mladosti, a Podravka je u Koprivnici lako
savladala Viroviticu.
Rezultati:
MSTC Čakovec - Virovitica 4:1 (Tkalec - Vanđija 3:1 /-6, 6, 5, 4/, Magdalenić - Kulej
3:0 /12, 7, 4/, Damjan - Kovačević 3:1 /9, 8, -7, 8/, Jambor/Panić - Kovačević/Kulej
0:3 /-9, -7, -6/, Tkalec - Kulej 3:1 /-8, 9, 7, 10/
Mladost (Petrinja) - Obrtnička škola-Brod (S. Brod) 1:4
Mihovljan - Beli Manastir 4:1 (Bujan - Jalšovec 3:0 /4, 3, 7/, N. Mikac - Vilagoš
0:3 /-10, -9, -7/, Marušić - Selak 3:1 /8, 6, -9, 6/, Bujan/Marušić - Selak/Vilagoš 3:2 /-
7, 5, -9, 7, 10/, Bujan - Vilagoš 3:0 /8, 9, 8/)
Mihovljan - Vukovar '91 3:4 (Bujan - Buljubašić 3:1 /8, 9, -8, 5/, R. Mikac - Horvat
0:3 /-4, -6, -13/, Marušić - Tomić 1:3 /-10, -9, 7, -6/, Bujan/Marušić - Buljubašić/Horvat
3:1 /-7, 4, 6, 10/, Bujan - Horvat 1:3 /-9, 6, -8, -10/, Marušić - Buljubašić 3:2 /-5, 4, -9,
6, 7/, N. Mikac - Tomić 2:3 /-8, 9, -6, 8, -7/)
Mata

PostPostao/la stjepan » 27 vel 2012, 09:49

Uff, koja tekma između Mihovljana i Vukovara, baš prava. Lijepa pobjeda Vukovara, a rijetkost je da u jednoj ekipi dvojica igrača (Tomić i Horvat) naprave pojedinačne "dvice". Izgleda da su naši dečki dobro u četvrtak utrenirali Vukovarce, hehe ... ;) Taj nam rezultat svakako odgovara, iako za 2 tjedna s Mihovljanom trebamo sami riješiti konačni plasman.
stjepan

PostPostao/la sportikus » 27 vel 2012, 10:01

Da, bravo za Vukovar, i čestitke Horvatu na skalpu prvog igrača lige trenutno ;) :ymapplause:
Mi svakako igramo dva bitna meča za 2 tjedna, i mislim da je red napraviti 2:0, imamo 2 tjedna za spremiti se, Tomi i ja odigrati jedan jak turnir sad na PH, između dobro otrenirati i vjerujem da ćemo spremni dočekati goste iz Mih i Starra! :ar! Sreća pa ne ovisimo o nikom i ničemu, možemo odigrati za gušt, za publiku a samim time i za pobjedu. Kada samo nam već i ide u prilog pokoji rezultat, pa ajmo onda i zadržati to treće mjesto :ympeace:
sportikus

PostPostao/la stjepan » 27 vel 2012, 11:28

Slažem se, to bi baš ono trebali biti lijepi mečevi i to oba. Igrači i ekipe po mjeri, prilično ujednačeni gdje praktično svako svakoga može dobiti. To će i za publiku biti atraktivne utakmice.

Bile su još dvije lude utakmice u ovom kolu, one s rezultatima 4:3. Prije Mihovljana Vukovarci su sa 4:3 sredili i Starra koji je zaigrao u najjačem sastavu s Petričevićem, Preksavecom i Vidačekom. Starr je nakon parova vodio 3:1 i izgubio slijedeće 3 pojedinačne ! Najprije je Buljubašić dobio Preksaveca s 3/1, a onda su Vidaček Horvata i Petričević Šverera dobili sa po 3/0, po poenima baš glatko. Horvat/Buljubašić su u paru vodili sa 2/1, ali su Petričević/Preksavec okrenuli. Onda je Horvat s lakih 3/1 dobio Preksaveca (Horvat je dobijao setove na 6, 5 i 4), a istim je rezultatom Buljubašić dobio Petričevića, ali tu su sve bili fiksevi. U sedmoj je partiji umjesto Šverera ušao Tomić i s 3/2 dobio Vidačeka, 12:10 u 5. setu, znači drama do yaya. Vidaček je imao 2/1 u setovima, ali je Igor izvukao pobjedu sebi i ekipi. Svaka čast. Buljubašić, koji je s 2 poraza podbacio protiv Mihovljana, ovdje je stavio "dvicu" i to protiv tandema Petričević - Preksavec što nije mala stvar.

Drugi "ludi" meč Starr je dobio protiv Belog Manastira sa 4:3 iako tu nije bilo niti približno dramatično kako izgleda po konačnom rezultatu. BM je vodio u meču s 3:2, a sva je svoja 3 boda ostvario pobjedama sa po 3/2 u setovima i u sva 3 peta seta bilo je 11:9 za Baranjce ! Za ne povjerovati kako se stvari nekad poslože. Petričević je izgubio obje, od Vilagoša i Selaka ! Starr je svoja 4 boda osvojio "glat", 3 puta po 3/0 i jednom 3/1, sve nešto slično kao lani u 1. kolu u meču OŠB - Graničar. BM je igrao oslabljen jer je, uz Vilagoša i Selaka, na Z zaigrao Jalšovec koji nije do sada uopće igrao u ligi, a po rezultatima se vidi da je slabiji od Mađarca koji je igrao kao treći igrač. najprije je Vilagoš s 3/2 dobio Petričevića koji je imao 2/1 da bi Vilagoš dobio 4. i 5. set, oba na 9. Onda Vidaček - Selak 3/0 i Preksavec - Jalšovec 3/0. Parovi ludilo: Petričević/Preksavec - Vilagoš/Selak 2/3 (9:11, 9:11, 11:9, 11:9, 9:11) ! Onda Selak s 3/2 dobija Petričevića. Selak lako dobija prva 2 seta, a onda Petričević osvaja slijedeća 2 na 13 i 10, a peti Selak dobija na 9 ! Preksavec je s 3/1 dobio Vilagoša pa je s "dvicom" ispao junak jer je odveo meč u 7. partiju gdje je Vidaček (isto napravio "dvicu") lako pobijedio Jalšoveca.

Tako da bi i naši mečevi sa Starrom i Mihovljanom mogli biti slični, možda nešto ode i do 7. partije, interesantno da ove sezone nemamo još niti jedan meč u 7 partija. Ili lako gubimo (samo od Kutine i Podravke) ili lako "deremo" (sve ostale), pa neka tako i ostane ! :-h
stjepan

PostPostao/la sportikus » 27 vel 2012, 11:44

Da, baš sam gledao na HSTS su stavili rezultate, svega je bilo, da ti prvi igrač gubi dvije partije, pa vodis po 2:1, pa ti drugi ili treći igrač rade 2 partije...zanimljivi mečevi, neke parove ne bi vjerovao da će dobiti (Selak-Petričević, Horvat-Bujan...) ali eto, dešava se, i to je ono što je zanimljivo i zbog čega se igra i gleda stolni ;)
Tko kako kome paše. Ja mislim da ćemo bolje igrat protiv Mih nego Starra. Prošle sezone sve nešto na 3:4, 4:3, ove slabo..nije da nam trebaju takvi mečevi, ali ako baš i dođe do egala...vjeruem u naše dečke, kvalitetu pa tko god da igra zadnju. Vidim da Marušić igra za Mih, i da je nezgodan, radi i partiju.. Ako mi budemo u pravom izdanju i sva trojica/četvorica odigramo kako znamo ne bi smjela izostati pobjeda, pa i sam tjesnim rezultatom, drugi se moraju vadit ili približavat trećem mjestu i to će vjerojatno tražiti protiv nas, ali nismo mi dragovoljci i radodajke :lol: "Nema boda iz Broda" \m/
sportikus

PostPostao/la stjepan » 27 vel 2012, 14:08

[sportikus]
"Nema boda iz Broda"

Ispravak netočnog navoda: Ima boda iz Broda, ali samo jednog ! :p [-x
stjepan

PostPostao/la sportikus » 27 vel 2012, 14:20

L-)
sportikus

PostPostao/la tomi » 27 vel 2012, 14:25

adame ova ti je dobra: radodajke! :D hahaha
tomi

PostPostao/la tomi » 27 vel 2012, 14:48

mogu reci svoje viđenje u gledu oba meca. Prvi mec sa petrinjom, komentirat cu samo moje partije. Prva sa ramuscakom, jednostavno nisam mogo pokazat sta znam i mogu. Tesko mi je bilo igrati s njim, ne znam iz kojeg razloga, ali mozda mi i ne pase. Igram u zadnje vrijeme solidno. Popravio sam broj treninga, ali iz nekog razloga u mecu nisam mogao razviti svoju igru.. Bilo je tu ponekih lijepih poena za mene. npr. onaj put kad me je otjerao od stola, pa sam zarezo bekendom (na ovom potezu mi mnogi obrambeni igraci mogu zavidit), i vratio njegovu zabijenu loptu na stol, ramuscak mi pokusava skratiti, jer sam bio daleko od stola, ali ja uspijevam stici loptu i iz svoje forhend strane, zabijam bekendom u njegov bekend.. I osvajam poen. Jako je bio bitan poen jer se to odvijalo u 5 setu, otprilike pri rezultatu 4:6.. uff to mi je nekako diglo samopouzdanje. Uglavnom gubio sam 10:9, i dalje je bila igra, dva tri moja poena dobro, i onda pogrijesim bezveze. I nekako ja to dobijem na 12:10.. i super.. Kad sam stigo sa 10:9 na 10:10, odmah mi je bilo lakse i mislio sam u tom trenutku kako ne mogu izgubiti sad to sto sam stigao.. Mislim da je presudilo u tom trenutku moja "mirna" glava, jer mi koncentracija nije pala, i razmisljao sam do zadnjeg poena kako mogu pobjediti.. Definitivno da je to presudilo..

drugi moj mec je bio par, gdje smo ja i adam odigrali solidno, mogli smo i bolje, ali mislim da smo kvalitetniji par i igrali smo onoliko koliko je bilo potrebno. Da bi izgubili par protiv petrinje, morali smo odigrati dosta lose, dok petrinja je morala odigrati dosta dobro.. Adam i ja smo solidan par, koji moze puno napraviti u jednom mecu, mozemo dobiti svakog u ligi. Sigurno, ja to tvrdim i mislim da mozemo. Imamo igru s obe strane, Soldine servise i vracanje. Naravno uvijek moze bolje, ali nismo losi.. ;)

treci mec protiv marina runjica. Marin je dobar igrac, sa odlicnom rukom i osjecajem za lopticu. Kad vas jedan igrac mrtvo ladno dobije gdje se vi osjecate bespomocnim i bijednim eto upravo tako sam se ja osjecao. Covjek se nije ni uznojimo a dobio me. Ja ne znam, kako to, mozda bi trebao snimiti kad igram s njim, da vidim kako to izgleda da vidim gdje ja to grijesim i na koji nacin izgubim. Puno toga meni nije jasno kad igram sa njim.. Malo mi ne pase, ali kad vas covjek ubije u pojam, e onda to ne valja. Uspio sam osvojiti jedan set, ali ja vjerujem da sam uspio doci do svoje igre da bi odigrao puno bolje i zado mu vise problema. Ne zgodni su mi njegovi servisi, ne pasu mi, tesko reagiram na njih i onda nema ni moje igre. Mislim da je u tome kljuc problema.. ali o tom po tom.. :)

cetvrti mec protiv franeta. Mogu reci bez obzira sto sam izgubio, ali ovo je najbolji mec ove sezone sto sam odigrao. Bilo je jako lijepih poena. S obje strane. Frane je dobar igrac, i bolji od mene, ali on meni pase, i ja igram s njim, skoro pa ravnopravno. I onda to jako lijepo izgleda i za publiku i za trenere. Nedostajalo mi je kondicije, i treninga, da bi pobjedio igraca kao sto je frane. Mislim da uz bolji trening i rad da ga mogu pobjediti. Steta sto mec nije otisao u 5. set, ali zadovoljan sam kako sam igrao, i dao sam sve od sebe da pobjedim ali jednostavno to nije bilo dovoljno...

evo kratak moj rezime! :)
tomi

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2011./2012.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.