Mislis u ruci, flip mu nije jača strana heheh

Naučit ću ja Jopu žensku servu, udicu i još jednu, poznatu pod imenom šaran... čovječe, onda ce postati igračina
Mene uopće ne brine taj Hrelec... Željezničar je poznat po tome da imaju najbolje klince. Horvat je bio igračina, i to međunarodna, a sve što dalje ide sve lošije i lošije da na kraju nestane... Nemaju nijednom pravog juniora, seniora. Jer oni uzmu klince 5, 6 godina, i onda ih drilaju, ne gledaju im tehniku... sve na rad, puno treninga, bez kondicije, pa kada narastu ovako ko ja (doduše to je jako teško

neće znati hodati kako spada, a kamoli igrati stolni tenis. Adam bi o tome mogao puno vise reci, ali da se npr. sa mnom nije bavilo kondicijski i te sheme, zvali bi me danas smoto, dvije lijeve noge bih imao.
Tako da je samo pitanje vremena, i još malo psihičke stabilnosti da Jopa preuzme kormilo.
Za tehniku se necu petljati, moje misljenje je da se nekad pretjeruje u toj tehnici... A vjerujem da će sa vremenom sve sjest na svoje

Više mi glupo čestitati...... iz tjedan u tjedan stalno čestitke... to više nije iznenađenje