10. kolo (10.03.2012.)

Moderator/ica: stjepan

Re: 10. kolo (10.03.2012.)

PostPostao/la Mata » 10 ožu 2012, 08:34

Sretno dečki danas :-bd
Mata

PostPostao/la stjepan » 10 ožu 2012, 10:36

Gosti stigli kompletni (Petričević, Preksavec i Vidaček), mi bez Garića, ali zato je tu Fićo.
stjepan

PostPostao/la Mata » 10 ožu 2012, 12:53

OŠB - RR STARR 0:4 :ymdaydream:

Jbg mora se i ovo objaviti isto kao što znam trkeljati i laprdati kad se pobjeđuje.
Ništa dečki....sad popijte po dvije ljute pa probajte pobjediti Mihovljan!
Mata

PostPostao/la sportikus » 10 ožu 2012, 13:41

Uh, Uh..loše..loše... Bez obzira na nekompletnost našu (Garić) i izmixanu njihovu postavu, mi nismo htjeli tu pobjedu, previše mlako, previše monotono...Teško je bilo za igrati a kamoli za gledat, čak je možda i bilo negledljivo, izuzev par poena u ukupnom meču ništa više nismo pružili.. Oni su bili borbeniji, više su htjeli pobjedu i zasluženo su nas pomeli.Bilo smo u dobrom naletu zadnji tjedan, treniralo se, PH, nabrijali se na današnje mečeve...ali evo, odigrali smo jako loše.. Nitko nije odigrao na svome nivou, svi smo se ukloopili u u nekakvo "sivilo"... Nadam se da nije loš dan, nego samo loše dopodne. Probat ćemo se dići, više nam treba pobjeda protiv Mihovljana neko Starra!
Navijača je bilo, lijepo ih je bilo vidjeti, ali na žalost nismo pružili dobre igre da bi i oni uživali.. Popodne će biti jako teško, ali vjerujem da bi mogli do pobjede, ali trebat će promjeniti ploču u odnosu na prvi meč..a ploča je teška...ali nas smo trojica...valjda ćemo uspjeti :ympray:
sportikus

PostPostao/la Mata » 10 ožu 2012, 19:40

OŠB - MIHOVLJAN 4 : 1

Iz kućne fotelje izgleda glatko,čak bih mogao ukoriti sportikusa jer je izgubio prvi meč pa nije bila metla L-)

Nakon parova zove Bera i kaže 3:1 je i gotovo je to,a ja odmah u arhiv pa nađem da je taj Mikac N. jesenas dobio Runjića,Marušić Damira....rekoh može tu još biti vatre.
No onda ipak Stjepan javlja da je Adam donio pobjednički bod. :-c

Inače Stjepan ni u jednom trenutku nije posumnjao u ovu pobjedu =)) #:-s
Mata

PostPostao/la sportikus » 10 ožu 2012, 20:11

Evo, popodnevne dobre vijesti, dobili 4:1,u ne-laganom meču. Svakako primam ukore danas jer sam zaslužio, za dopodnevnu igu ali i nisam bio pravi popodne, iako sam igrao protiv trenutno prvog igrača lige, nije bio ekstra bolji, ali sam ja bio ekstra "glup"... Znam i mogu puno bolje igrati,ali danas izgleda nije naš/moj dan. Vrijedna pobjeda u svakom slučaju protiv izravnog konkurenta za 3. mjesto, pogotovo nakon dopodnevne predstave, tragi-komične. I najbolja pobjeda, svako jednu i par. Nema nam izlika, fali igrač , ozljeda, ovo-ono..sami smo krivi za poraz, tj METLU ujutro, ali i čestitam dečkima, pogotovo Fići koji je olakšao i usmjerio meč na naš mlin pobjedom protiv Mikca. I par je bio među prekretnicama, ali smo odigrali dosta dobro kad je bilo najvažnije. Sve u svemu, drugi pristup i veća želja urodili su vrijednom pobjedom. ali, Uvijek može bolje. Bilo je i lijepših poena, i čulo se "TO" "AJMO"... N akraju, možemo biti zadovoljni, što nije bio loš dan, nego loše dopodne. Sad OPET pauza do 7.4.... ~x(
sportikus

PostPostao/la stjepan » 10 ožu 2012, 23:58

Nakon šokantnog poraza od Starra velika je stvar što su se dečki uspjeli vratiti i popodne odigrati puno bolje i upisati vjerojatno ključnu pobjedu za plasman na 3. mjesto. To sigurno nije lako i sami najbolje znaju kako su se osjećali. Tako da smo pobjedom protiv Mihovljana zapravo anulirali poraz od Starra. Bilo je pomalo žala kad smo čuli da je Podravka "legla" u Baranji, načas prostruji glavom "bemti, možda smo mogli biti i drugi", ali onda se shvati da bi to ipak bilo pomalo nerealno. Tako da je na kraju ipak sve dobro, sa sadašnjih 10/4 uživamo u svojoj najboljoj sezoni.

Publike je bilo prilično i to na oba meča. Popodne je bilo i navijanja i podrške, a bogme je bilo i atraktivnih poena. Adam je dizao zicere Mikcu i gotovo uvijek na kraju osvajao i poen. Usput je rušio i paravane, ali se nije predavao, to je bilo baš ono "za publiku". Moram istaknuti i Fiću koji je odigrao vrlo lijepo i pametno i sigurno donio vrijedni bod za ekipu. To mu je, nema dileme, najveća prvoligaška pobjeda, uz to i zlata vrijedna. Tomi rutinski protiv Marušića, baš onako kako treba. Iskupio se za neočekivani poraz protiv Vidačeka iako je dečko vrlo dobar.

[Mata]
Iz kućne fotelje izgleda glatko,

Najveći fan OŠB-a Mata vrlo slabo koristi besplatnu godišnju ulaznicu na mečeve OŠB. Mislim da ove sezone još nije bio ni na jednoj utakmici :p , uvijek ga nešto spriječi. Kao i našeg Garrinchu, uhvatila ga viroza pa se umotao u deke i spava, naravno s laptopom i mobitelom pod glavom, ipak treba škicati i osluškivati reze sa stolnog tenisa. A baš je planirao doći na Mihovljan, šteta što je propustio lijepu tekmu i još ljepšu pobjedu.

[Mata]
Inače Stjepan ni u jednom trenutku nije posumnjao u ovu pobjedu

Naravno, Mata bunca, groznica čini svoje ... :lol:
stjepan

PostPostao/la tomi » 11 ožu 2012, 19:13

evo da i ja kazem pokoju rijec. Prvi mec protiv starra, sto god kazem nije vrijedno spomena. Lose, jako lose. pogotovo ja, koji sam igrao protiv njihovog 3. igraca i gubim. Bio sam ljut, ne na druge, vec na sebe. Nisam grizao dovoljno, kao da mi je falilo motivacije. Kad sam smanjio na 2:1, mislio sam ajde sad ce me krenuti, ali opet mi se ono desava kad odigram par lopti dobro, i trebam poentirat onda fulam forhend spin. Jako budem ljut i frustriran kad me ne ide moje najjace oruzije. Ne znam. Trebalo je sto prije zaboraviti ovaj mec sa starrom, i misliti na mihovljane. Kljucan mec je odigrao fico. Dobivsi mikca. Otvorio je put ka pobjedi. Dao nam je "krila" i dobili smo samopouzdanja i tako da smo dobili sve meceve koje smo i ocekivali, tako da do bujana u drugom krugu nije ni doslo. Mi smo iskoristili njihov lapsus (mislim na njihovu postavu), ali to je njihov problem. Mi smo odigrali na nivou i zasluzeno pobjedili. Sada kada smo ucvrstili 3. mjesto na tabeli, jos nije gotovo. Glavni konkurenti su nam VUkovarci. Ako njih pobjedimo onda smo definitivno 3. Ali taj mec ce se igrati ili krajem ovog mjeseca ili na kraju sezone kad sva kola budu odigrana. Tako da, bumo vidili.. pozz svima! :)
tomi

PostPostao/la Mata » 11 ožu 2012, 21:41

Čestitke na pobjedi još jednom :ymapplause:

Moram razmisliti o vraćanju godišnje besplatne karte jer kao da mi onda nije gušt otići na utakmicu...kad moraš platiti ulaznicu onda imaš i neku obavezu prema samome sebi

Moram ispraviti Stjepana i reći da sam ipak bio na meču protiv Mladosti [-(

Još više žalim što nisam bio pošto čujem da je tomi pogađao flipove kao od šale :-bd
Mata

PostPostao/la stjepan » 11 ožu 2012, 22:06

Čestitam Mati ! :ymapplause: Prethodni post bio je jubilarni 5.000 post na ovom forumu i jubilej, naravno i zaslužena nagrada, dolaze zaista u prave ruke ! ^:)^
stjepan

PrethodnaSljedeća

Natrag na Sezona 2011./2012.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.