Club Brugge - Dinamo i Hajduk - Zenit

Moderator/ica: stjepan

Club Brugge - Dinamo i Hajduk - Zenit

PostPostao/la tomi » 03 stu 2010, 18:50

Evo mojih prognoza pa neka se i ostali malo ukljuce u polemiku...

Club Brugge - Dinamo X2

Po meni dinamo ima konstantnu dobru igru i ocito ih je vaha digao, club brugge zadnja utakmica odigrano x imaju malih problema sto se tice igre, smatram da dinamo moze najmanje uzeti bod, ali uz malo srece i sva tri...

Hajduk - Zenit 2

Svi znamo u kakvih su problemima igraci hajduka novi trener, losi rezultati, jedino sto im ide u prilog u ovoj tekmi su navijaci.. Zenit dolazi oslabljen u split ali vidno bolja ekipa od hajduka stoga ne vjerujem da hajduk moze nesto napraviti puno...
tomi

Re: Club Brugge - Dinamo i Hajduk - Zenit

PostPostao/la ttp » 03 stu 2010, 21:48

Imam neki osjećaj da će Hajduk sutra briljirati :)
ttp

PostPostao/la matteo94 » 03 stu 2010, 23:22

a moje prognoze su:

Club Brugge - Dinamo 2
dinamo će ići u belgiju po pobijedu, ali i brugge treba pobijedu pa očekujem jako otvorenu utakmicu...oba daju gol, to je 100 %, a ja predviđam rezultat 1:2 za dinamo...

Hajduk - Zenit 2
jako mi je žao što moram ovo reći, ali hajduk nema nikakve šanse protiv zenita...vučević će pokušati sve da hajduk proba osvojiti broj, ali budimo realni...hajduk će dati gol pred prepunim poljudom, ali će primiti tri...predviđam rezultat 1:3 za zenit...
matteo94

PostPostao/la boško ošb » 04 stu 2010, 16:03

e ja ću vam svima u inat reć da će hajduk večeras izvuć barem bod... ali ne zato što sam velkiki hajdukovac i zato što je to moja velika želja itd... nego zato što zenit dolazi bez 6 ili 7 standardnih igrača (!!)... pa bilo kojoj ekipi na svijetu je to problem a kako neće bit zenitu, koji ima dobre igrače ali ipak ne toliko da s drugom postavom pobjede hajduk... no, sve ćemo znati oko 23 h... sretno hajdukovcima i dinamovcima
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la tomi » 04 stu 2010, 21:07

Dinamo je pobjedio 2:0 i pogodio sam... a hajduk sad je poceo igrat i koliko gledam smrdi mi na pobjedu zenita... heheh ;-) :-D
tomi

PostPostao/la stjepan » 05 stu 2010, 00:00

[ttp]
Imam neki osjećaj da će Hajduk sutra briljirati

Izgleda da osjećaj nije baš bio dobar :lol: Naravno, svima nam je žao Hajduka, a još više naših hajdukovaca iz OŠB, valjda neće pasti u preveliki bed i gubiti u stolnom tenisu kao Hajduk u nogometu ... :lol:
stjepan

PostPostao/la stjepan » 05 stu 2010, 00:08

[code][matteo]predviđam rezultat 1:2 za dinamo...
predviđam rezultat 1:3 za zenit...[/quote]

Matteo se još jednom dokazao kao vrsni poznavalac nogometa, a još više kao opaki prognozer, gotovo je nevjerojatno što čovjek ima nos ... Gotovo je pogodio oba točna rezultata, tipove bez problema, prebaci li se jedan Brugge-ov gol Hajduku, eto ti 0:2 i 2:3 ! Pogodio je oba točna rezultata OŠB u prošlom kolu 2. HL u Vukovaru i Osijeku. Svaka čast Matteo, ubuduće ću te pitati kako će naši iz prve ekipe odigrati, da znam unaprijed i da se ne moram sekirati ... ;)
stjepan

PostPostao/la stjepan » 05 stu 2010, 00:11

Također, "boško ošb" se još jednom pokazao kao antitalent za prognoze, posebno po pitanju Hajduka ... Kad on nešto ubuduće prognozira, brzo trk u kladionicu staviti kontra njegove prognoze i "stručne" ekspertize ... :lol:
stjepan

PostPostao/la ttp » 05 stu 2010, 00:28

Ja sam znao da Hajduk teško može pobjediti, eventualno uzeti bod... ali vidljive provokacije su me natjerale da kažem da ce Hajduk napraviti senzaciju. Pretpostavljam da je i Boško tako... ili kako srce kaže tako mora biti :D (iako razum kaze Hajduk gubi :mrgreen: )
ttp

PostPostao/la matteo94 » 05 stu 2010, 09:21

stvarno ni ja ne znam kako to sve pogađam...a tomi se kao hvali da je pogodio dinamo, a stavio sigurnjak...X2....ja sam stavio dije 2 i pogodio...realno gledano teško da su mogli biti drugačiji ishodi...
ovako na prvu, u sljedećem kolu euro lige predviđam da će hajduk pobijediti kod kuće AEK sa 2:0,a mislim da će dinamo izgubit sa jedan razlike...
matteo94

Sljedeća

Natrag na Ostali sportovi

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.