Hvala Rebus
Meni je draži meč sa Belićem. Iako sam tu ušao malo pokisao u meč, jer sam prvu izgubio, mislio sam da neću više igrati, nego da će Fićo jer nemamo što izgubiti... (no nije na meni da mislim

)
Da sam dobio prvu, onda Tomi i ja par, pa nakon para bi tu bila još veća želja, i mislim da bih onda bolje igrao... i šansa za pobjedom bi nam bila na dlanu
Protiv Lončara kada sam dobio prvi set na 9, u rekoh super, barem sam set uzeo... kako ga je mcs ishvalio, rekoh, ovo je uspjeh, meni dosta set

. E onda je Lončar ubacio u višu brzinu, dobio 2 set.
I šansa je izgubljena u 3 setu kod vodstva 9:4, imao sam zicer, i puno poena bez veznih je izgubljeno... tako da, tu je velika šansa propuštena. 4 set, malo sam primirio, promijenio neke stvari. On dosta profulao lakih loptica, te sam taj set laganini dobio. Peti set je Danijel bolje ušao u odlučujući set, snažnije, odlučnije. A i ja sam počeo izmišljati sa nekim blokom, i to travom...
Ipak, malo za promjenu kod 10:7 njegove servise vraćam u forhend, i to je super potez bio, sa mog gledišta.
Kod 12:11, nemam si što prigovoriti jer je on odigrao savršeno poen. Išao sam na kombinaciju jak rez u bekhend, znao sam da će otpimplati, zatim da gurnem travom jako, ipak on je vratio, e onda je greška napravljena što sam blokao mekano, umjesto da sam pomaknuo se nogama i napao forhendom, ili što sam vježbao, okrenem reket i beksajdom lupim, ili najrealnije u toj situaciju, zapiliti... jbg, lako je sada biti pametan, zato je to dobro iskustvo...
Jedino sam jako ljut što sam zadnji poen servirao sa forhenda, mislio sam kratku servu, otišla je duga, i to je to. Nema povratka. To je nesigurno i nisam to trebao.... Zaslužena pobjeda Danijela. Da sam kojim slučajem dobio 3 set, onda bi pobjeda, nadam se, prešla na moju stranu, iako to nikad ne znaš, pošto nije, ovako je pravednije !
Inače, Ljuban legenda, hahaha, pila naopako, baš mi je smješno to bilo, onako cinično kada je rekao ajde dario nisi nikad izgubio 5 set hahahaha

No, valjda će se i to promijeniti... vrijeme radi za mene.
Mlađi sam