Naravno, kao i uvijek, "obrtnici" se bore za postolja, sad hoće li se i izboriti, druga je stvar.
Ovo mi vuče na sličnu izjavu Slavena Bilica
Jesam li pogodio

Moderator/ica: stjepan
Naravno, kao i uvijek, "obrtnici" se bore za postolja, sad hoće li se i izboriti, druga je stvar.
Jesam li pogodio

U glavnom turniru, protiv Borne, lijepe izmjene poena, mogao je dobro istestirati travu, par puta se Borni zavrtilo od rotacije koje je bacio u dno mreže, rutinski odrađeno, ali malo se je i oznojio
prvi meč protiv Mare, odlična igra i s jedne i druge strane, prvi set ispipavanje snaga, određivanje taktike, dobivam na 6. Na kraju sam izgubio 3:2 ali ako mogu gledati gdje sam možda mogao lakše do pobjede, to je u drugom setu kada imam vodstvo cijelo vrijeme i 9:8, ali Maro dobro odigrava za dobitak seta, u trećem diže svoju igru, dok sam se ja privikao na to BAM gubim na 4, četvrti set prava borba, poen za poen, dobri poeni, i na kraju dobivam priliku za peti set dobijam na 10. U petom setu, malo mi je pala koncentracija, Maro odigrava par dobrih poena, jedna
i odvojio se i do kraja držao razliku, na kraju zadovoljan sam jako igrom, čestitike mari, bio je mudriji.
, ključan je bio drugi set, koji uz atraktivne poene,uz malo sreće u obliku
u bitnim trenutcima dobivam na 10. U petom setu, on je bio već vidno zabrinut a ja u naletu, reko ako ovo sad ne riješim u svoju korist, bit će teško izvući živu glavu. Zadržao sam kvalitetu igre i zasluženo osvajam na oko glatku pobjedu, opet jedan od mečeva za 3:0 ili 0:3, mala je razlika. Tako da Maro i ja prolazimo skupinu.
Nakon toga sve je izvjesnije da je moj Tova gotov uskoro, ali sve što do sada nije išlo, išlo je u 4. setu, koji lagano dobivam na 5, ali to je sve od mene bilo i Runjić zasluženo pobjeđuje 4:1. igrao sam 2od 5 setova, što nije bilo dovoljno.
kako zbog dobrih partija,ali više na ovim opširnim opservacijama
sportikus imenom dok ttp to radi okolnim putem
Nakon grupe je igrao u pretkolu sa Runjićem F. (dešnjak).

, ali dobro je što nije došlo do 4. seta, iako mislim da bi dobio taj set, po toj tvojoj igri opandrči, pa šta bude,
, vidi se da nema rješenja.
Ako i sad Tomi poludi, onda izgleda kako mene nema, svi procvjetali igrajući jer nema više treninga na travu
. Eto, ova tema se stvarno proširila... Prihvatite se i dalje treninga, posebno ti Tomi
, pa da Podravku pobjedite

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.