2. kolo (23.10.2010.)

Moderator/ica: stjepan

2. kolo (23.10.2010.)

PostPostao/la stjepan » 18 lis 2010, 22:20

Evo nas u tjednu kada se nastavlja natjecanje u 2. HL - istok. Svi smo već pomalo zaboravili na gradski derbi u 1. kolu, prolazi već treći tjedan od toga, a evo nam u subotu stižu dva puno jača i opasnija protivnika. Dakle, u subotu 23. 10. OŠB će u svojoj dvorani (poznatoj pod nazivom "nema boda iz Broda") najprije u 11,00 sati ugostiti novaka u ligi STK "Mladost" (Petrinja), a onda u 17,00 sati i STK "Kutinu".

Za Mladost (P) su u 1. kolu igrali pojačanje i njihov prvi igrač Arapović, zatim stari, ali i još uvijek solidni Knežević i jedini domaći igrač Ivković. Jaka su ekipa, ali ne i nepobjediva što je pokazala Kutina koja ih je u 1. kolu dobila sa 4:3. Za Petrinju je 2 boda donio Arapović, a 1 pobjedu ostvario je Ivković. Knez je izgubio obje, Ivković jednu i izgubili su par. Nadam se da bi ih po toj ili nekoj sličnoj shemi i mi mogli dobiti.

Što reći o Kutini koja nam je zadnjih nekoliko mečeva postala nepremostiva prepreka... Zadnji smo ih puta dobili u 1. kolu pretprošle sezone kod njih 4:1, tada nisam tamo bio jer sam stradao u prometnoj, ali se sjećam da je Damir tada dobio Džaferovića i sve je otišlo na našu stranu. Te sezone su nam uzvratili metlom kod nas (0:4 u Brodu), a prošle su nas sezone dobili oba puta po 4:1, uzimali smo samo bod na njihovom trećem igraču, braća Runjić su nas redovno peglali. Sada su još jači za Damira za kojega smo mi slabiji što bi na kladionici bila "zicer dvojka", ali stolni tenis nije kladionica. I mi imamo neku novu ekipu i Kutina sigurno neće lako do pobjede, ako uoće i dođe do nje, nadam se da neće. Protiv Petrinje su radili baš timski: i Frane i Marin i Damir su dobili po jedan meč, a po jedan su izgubili, ali pobjeda u paru im je donijela bodove. Sve nekako mislim da bi i u subotu par mogao presuditi.

Nadam se objema pobjedama, ali obzirom da se radi o jakim ekipama, bio bih zadovoljan i jednom. Teško je u jednom kolu dobiti dvije tako dobre ekipe, no, ako nas krene u prvom meču, svašta se može dogoditi. Evo i svih parova 2. kola:

OŠB - MLADOST (P)
GRANIČAR - KUTINA
ŠENKOVEC - MSTC NOSTRO
MIHOVLJAN - PODRAVKA

OŠB - KUTINA
GRANIČAR - MLADOST (P)
ŠENKOVEC - PODRAVKA
MIHOVLJAN - MSTC NOSTRO

Ekipe OLIMPIJA ID i VUKOVAR '91. slobodne su u ovom kolu i mogu se lijepo odmarati još tjedan dana kada im u 3. kolu u goste dolaze OŠB i GRANIČAR.
stjepan

Re: 2. kolo (23.10.2010.)

PostPostao/la boško ošb » 19 lis 2010, 14:48

ja mislim da će naši uzeti 2 pobjede, a opet će briljirati dario... to je moja skromnna prognoza :D
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la ttp » 19 lis 2010, 20:11

Markane naš, jako si optimistican... ;) Hvala na želji, no....... :roll:
Nije da se unaprijed pravdam, no nije ispalo kako sam zamišljao- broj i nacin treninga, zbog nekoliko raznih problema... protiv Granicara sam se maksimalno pripremio, dvaput dnevno itd..., ovdje bas i ne... Ali se nadam da ce glava to nadoknaditi...
S obzirom da sam igrac, bolje da zadrzim za sebe s cime bih bio jako zadovoljan... sto se mozda ne slaze s ostalim misljenjima :)
Posebno se nadam da ce me "ždrijeb" pogoditi , to bi mi puno znacilo, no na sve sam spreman :D najbitnije je da dobro odigramo i pobjedimo, a sad tko ce koliko pobjediti, manje je važno.
Bitno da smo tim, jedni druge bodrimo i kada nekog ne ide... :D
ttp

PostPostao/la sportikus » 19 lis 2010, 22:52

boško slažem se stobom, i ja tipujem na Daria :) njegova dvica, Garić jednu i par :D
Kutina nam je zadnjih godina tvrd orah, iako nekako smo kod tih poraza padali sa polupunim šanžerom, nekad sam ja bio demotiviran, nekad drugi, kako bilo-svakako je moglo bolje. Jači su, igrački, ali to je na papiru, a mi smo sada u nekim drugim stavrima bolji, kvalitetniji. ..Nadam se boljoj našoj igri, i svojoj definitivno! A petrinja..svega tu može bit.. od 1:4, do 4:1 :)
Samo želim 100%-tnu igru, samobodrenje, navijanje, pa neka pobjedi bolji, s(p)retniji! Sigurno je da smo(sam) motiviraniji sada nego protiv Graničara! Pozdrav ekipi i ostalima,nadam se navijanju forumaša u večem broju u Obrtničkoj školi negu u OŠ V. Nazor :))
sportikus

PostPostao/la tomi » 20 lis 2010, 15:34

hehe.... ja tipujem na adama dvicu dario jednu i ili ja ili garic jednu ili par...hahahah... no dobro... sazem se sa adamom jako je bitno smobodrenje i borba do zadnjeg poena... ja cu nastojat da s moje strane i bude tako a mislim da i ostali decki imaju isto razmisljanje... kutina je blagi favorit protiv nas ali to ne znaci da ih mi ne mozemo dobiti (osb 40% kutina 60% to je moja prognoza, nesto sam optimisticniji protiv petrinje i dajem njima blagu prednost 55% a nama 45%)... puno pozz škvadri iz obrtnicke i vidimo se u petak na treningu jer ne mogu nikako prije stici imam predavanja u cetvrtak do 6h... pozdrav
tomi

PostPostao/la tomi » 20 lis 2010, 15:36

krivo sam se izrazio ne prognoza :oops: nego dajem blagu prednost njima u pocetku jer su igracki malo jaci sto ne znaci da ih ne mozemo pobjediti... 8-)
tomi

PostPostao/la stjepan » 21 lis 2010, 22:34

Treba respektirati protivnike, ali ih ne precjenjivati i ne bojati ih se, treba se imati samopouzdanja u sebe i svoje suigrače... Sad svi očekuju od Darija dvicu jer je prvo kolo odigrao spektakularno, ali novo kolo, novi protivnici i nova priča. No, Dario je toliko dobar da ne vidim tko ga može dobiti u ovoj ligi, tako ni u subotu... Kad se objave skorovi igrača idući tjedan, biti će: 1. DABIĆ Dario 6/0 itd. ;) Malo namigujem, ali nije daleko od istine ...Naravno, ako odigra po 2 meča u svakoj. Adam će se sigurno popraviti u odnosu na 1. kolo i ako ga krene, sve će izbombati kao svojevremeno Lončara u Koprivnici, eto i od njega dvice. Tomi bi mogao skinuti koji jači skalp od Ilakovca, a bilo bi dobro i da Ivan zadrži nepobjedivost u ovoj ligi. Siguran sam da će i par dati doprinos sa dvije pobjede ... Kad sve zbrojim, obje dobijamo sa po 7:1 :lol: Ali kao dobri domaćini, zadovoljiti ćemo se sa 4:2 i 4:3 ... ;)
stjepan

PostPostao/la Đuka » 22 lis 2010, 17:32

Tipujem na jednu sigurnu pobjedu , a i drugu ako se poklopi raspored ... naravno da se mora pogledati bar jedan susret , a možda i bude Youtube :geek:
Đuka

PostPostao/la janč » 22 lis 2010, 18:16

prvo da pohvalim ovu stranicu jer ovako i mi koji smo izvan grada mozemo pratiti zbivanja u najdrazem nam klubu...a sad da vam jos pozelim srecu...sretno sutra ! haha , aj razbijte ih
janč

PostPostao/la ZoRRo » 22 lis 2010, 19:55

pozdrav dečkima i puno sreće a najviše želim da pokažete da imate srce i mudrosti
jer u sportu je najvažnije dati sve od sebe :D :D ;)
ZoRRo

Sljedeća

Natrag na Sezona 2010./2011.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.