Dobrodošli na web stranicu STK "Slavonski Brod", Slavonski Brod

 

Pobjede “obrtnika” u Belom Manastiru i Vukovaru za vrh prvoligaške ljestvice ! OŠB 2 lider u 2. HSTL !

Stolnotenisači STK “Obrtnička škola – Brod” izvrsno su započeli ovogodišnje prvenstvo u 1. HSTL – istok. Nakon pobjede u Virovitici (4:1) u 1. kolu, u 2. su kolu bili još bolji te su danas (22.10.2011.) slavili na gostovanjima kod STK “Beli Manastir” (4:2) i kod STK “Vukovar ’91.” (4:0). Nakon 2 odigrana kola odnosno 3 odigrane gostujuće utakmice te sa maksimalne 3 pobjede, “obrtnici” su na diobi prve i druge pozicije sa STK “Kutinom” koja je zbog bolje meč-razlike ipak prva. Izvrsnim igrama i pobjedama u Belom Manastiru, a posebice u Vukovaru, igrači trenera Predraga LATINOVIĆA uputili su najbolju moguću pozivnicu brodskim ljubiteljima stolnog tenisa za prve domaće utakmice slijedeće subote (29.10.2011.) kada će u Slavonskom Brodu gostovati petrinjska “Mladost” te STK “Kutina” što će ujedno biti i derbi meč vodećih ekipa. Slijede zapisnici i analiza današnjih mečeva.

BELI MANASTIR  –  OŠB   2:4

 • 1:0   VILAGOŠ Tomislav – KLAIĆ Tomislav       3/2  (12, -7, -9, 9, 10)
 • 1:1   ŠPON Vilko – SMUDA Adam                   0/3  (-4, -7, -7)
 • 1:2   SELAK Damir – GARIĆ Ivan                     1/3  (-5, -10, 6, -9)
 • 2:2   VILAGOŠ/SELAK – KLAIĆ/SMUDA          3/2  (9, -6, 6, -8, 4)
 • 2:3   VILAGOŠ Tomislav – SMUDA Adam         1/3  (-7, 2, -7, -7)
 • 2:4   SELAK Damir – KLAIĆ Tomislav               1/3  (-9, 5, -3, -8)

Teška utakmica za “obrtnike” u Belom Manastiru, na kraju ipak teška, ali zaslužena pobjeda bolje i iskusnije ekipe. Počelo je loše, neplaniranim porazom Tomislava KLAIĆA, protiv prilično neugodnog Tomislava VILAGOŠA. Nakon izgubljenog prvog seta, Klaić preokreće i dolazi u vodstvo, no, Vilagoš ipak odvodi meč u peti set u kojemu kod 10:7 ima tri vezane meč lopte. Klaić uspijeva spasiti sve tri, no, ne i potpuno preokrenuti i Vilagoš ipak dovodi svoju ekipu u vodstvo. Rezultat u meču poravnava danas odlični Adam SMUDA koji se vrlo lako obračunao (3/0 u setovima) sa najslabijim domaćim igračem Vilkom ŠPONOM. Kuriozitet meča je vodstvo Špona od 4:0 u prvom setu te serija od 11 uzastopnih poena Smude za osvajanje tog seta. Odlično je odigrao i Ivan GARIĆ koji sa 3/1 u setovima pobjeđuje domaćeg Damira SELAKA čime kompenzira Klaićev početni poraz i dovodi “obrtnike” u vodstvo u meču. Meč parova otišao je na stranu domaćina i to ponovo rezultatom 3/2 u setovima. Da neće dobro završiti po brodsku kombinaciju Klaić/Smuda vidjelo se već u prvom setu u kojemu su protiv domaće kombinacije Vilagoš/Selak ispustili vodstvo od 7:3. No, meč je otišao u peti set u kojemu je domaćinima sve polazilo za rukom i rezultat u meču je ponovo izjednačen (2:2). U slijedeća dva pojedinačna meča Brođani ipak dominiraju, oba dobivaju sa 3/1 u setovima čime dolaze i do konačne 4:2 pobjede. Najprije je Adam Smuda sigurno dobio Tomislava Vilagoša. Iako je “prespavao” drugi set (2:11), Smuda je u preostala tri seta svoga protivnika ostavljao na 7 poena, a posebno je impresivan bio u četvrtom setu kada je sa 3:6 došao do 11:7 i konačne pobjede. Točku “na i” stavio je Tomislav Klaić pobjedom protiv Damira Selaka (3/1) odigravši puno bolje nego u meču protiv Vilagoša.

VUKOVAR ’91.  –  OŠB   0:4

 • 0:1   HORVAT Ivan – KLAIĆ Tomislav         2/3  (-5, -11, 8, 6, -9)
 • 0:2   ŠVERER Davor – SMUDA Adam        0/3  (-3, -6, -9)
 • 0:3   TOMIĆ Igor – GARIĆ Ivan                   1/3  (4, -5, -6, -5)
 • 0:4   HORVAT/TOMIĆ – SMUDA/KLAIĆ     1/3  (-4, 10, -6, -8)       

Postoje utakmice i dani kada vam jednostavno sve polazi za rukom. U takve se utakmice zasigurno može ubrojiti utakmica između ekipa Vukovara i OŠB koju su “obrtnici” odigrali na granici savršenstva. Baš svi su igrači odigrali nadahnuto i nadasve kvalitetno što je rezultiralo maksimalnom pobjedom uz samo 4 izgubljena seta protiv ekipe koja je po kvaliteti sigurno bolja nego što pokazuje konačni rezultat. Prvi je meč ponudio maksimalnu neizvjesnost i baš ništa nije moglo upućivati na konačni epilog. Tomislav Klaić odigrao je, u odnosu na utakmicu protiv Belog Manastira, znatno kvalitetnije protiv možda i ponajboljeg igrača Vukovara Ivana HORVATA. Klaić je poveo sa 2/0 u setovima pri čemu je u drugom setu spasio Horvatu 2 set loptice kod rezultata 8:10. No, vidjelo se da se Horvat diže kako igra odmiče što je i potvrdio sigurnim osvajanjem slijedeća dva seta. Kada se činilo da će Horvat potpuno preokrenuti meč, u odlučujućem petom setu Klaić vodi sa 5:1. No, vrlo je brzo prokockao lijepu prednost i za čas je na semaforu rezultat potpuno izjednačen – 5:5. Nakon 7:7 Klaić radi seriju od tri uzastopna poena i kod vodstva od 10:7 ima tri vezane meč loptice za vrlo značajnu pobjedu. Prve dvije Horvat spašava, ali Klaić ipak koristi treću i sa 11:9 osvaja peti set dovodeći “obrtnike” u početnu prednost. To kao da je u potpunosti slomilo domaćine jer je do kraja “Obrtnička škola – Brod” u potpunosti dominirala. Najprije je Adam Smuda svoj izvrstan dan (sve 3 pojedinačne pobjede) okrunio sigurnom 3/0 pobjedom protiv Davora ŠVERERA ostavljajući ga bez ikakve prilike za makar počasni set. Također danas raspoloženi i sa stopostotnim učinkom (2 pojedinačne pobjede) Ivan Garić lako gubi prvi set protiv Igora TOMIĆA, no, u slijedeća tri igra briljantno ostavljajući Tomića na 5, 6 i 5 poena za 3:0 vodstvo “obrtnika” u meču. U tom je trenutku bilo izvjesno da će “Obrtnička škola – Brod” proći neokrznuta i na ovom gostovanju. Da se sve završi na najbolji i najbrži mogući način pobrinuli su se Adam Smuda i Tomislav Klaić odličnom igrom i sigurnom 3/1 pobjedom u igri parova protiv vukovarske kombinacije Horvat/Tomić.

U ostalim susretima 2. kola 1. HSTL – istok postignuti su slijedeći rezultati: Starr – Virovitica 4:0, MSTC Čakovec – Kutina 0:4, Podravka – Mladost 4:1, Mihovljan – Virovitica 4:0, MSTC Čakovec – Mladost 2:4 i Podravka – Kutina 1:4. Nakon 2. kola u vodstvu su ekipe Kutine i OŠB sa 6 bodova (3/0), slijedi Podravka sa 5 bodova (2/1) itd. Kompletna se tablica nalazi na klupskoj web stranici.

Svojim kolegama iz prve ekipe, sjajnim su se rezultatima priključili i igrači druge klupske ekipe (OŠB 2) koji su u sklopu 4. i 5. kola 2. HSTL (1. Regionalna liga Slavonske regije – zapad) upisali dvije teške i tijesne (4:3), ali iznimno vrijedne pobjede protiv gradskih rivala “Graničara” i “Budainke”. Posebno je impresivan način na koji su došli do pobjeda što se najbolje može vidjeti iz zapisnika utakmica.

GRANIČAR  –  OŠB 2   3:4

 • 1:0   KRALJEVIĆ Božidar – GARIĆ Luka              3/1  (-11, 3, 7, 6)
 • 1:1   ŠAKIĆ Dejan – ARBANAS Josip                  1/3  (5, -5, -6, -8)
 • 1:2   JURINIĆ Matej – BEDNJANEC Matteo          2/3  (9, 9, -8, -9, -9)
 • 1:3   KRALJEVIĆ/JURINIĆ – GARIĆ/ARBANAS    2/3  (6, 9, -10, -6, -10)
 • 2:3   KRALJEVIĆ Božidar – ARBANAS Josip       3/0  (4, 8, 8)
 • 3:3   JURINIĆ Matej – GARIĆ Luka                      3/1  (-8, 10, 6, 3)
 • 3:4   ŠAKIĆ Dejan – BEDNJANEC Matteo            0/3  (-9, -7, -9)

Ekipa OŠB 2 priredila je prilično iznenađenje pobjedom protiv “Graničara”, glavnog favorita za osvajanje naslova prvaka i povratak u prvoligaško društvo. Igrač utakmice svakako je Matteo BEDNJANEC koji je upisao obje pojedinačne pobjede, no, svoj su doprinos dali i Josip ARBANAS i Luka GARIĆ. Bednjanec je u svom prvom meču protiv Mateja JURINIĆA nadoknadio zaostatak od 0/2 u setovima da bi upisao pobjedu sa 11:9 u petom setu, a također je sigurnom 3/0 pobjedom protiv Dejana ŠAKIĆA u odlučujućoj sedmoj partiji meča osigurao pobjedu svojoj ekipi. Jednu je pojedinačnu pobjedu ostvario i Josip Arbanas (protiv Šakića) koji je u paru s Lukom Garićem, baš poput Bednjanca, nadoknadio 0/2 u setovima protiv domaće kombinacije Božidar KRALJEVIĆ/Matej Jurinić. 

BUDAINKA  –  OŠB 2   3:4

 • 1:0   DERVIŠEVIĆ Zlatan – BEDNJANEC Matteo      3/0  (11, 5, 3)
 • 2:0   MARKOVČIĆ Vjekoslav – GARIĆ Luka              3/1  (6, -3, 6, 7)
 • 2:1   ARBANAS Darko – ARBANAS Josip                 0/3  (-7, -7, -9)
 • 3:1   ARBANAS/DERVIŠEVIĆ – ARBANAS/GARIĆ   3/0  (7, 7, 6)
 • 3:2   DERVIŠEVIĆ Zlatan – GARIĆ Luka                   1/3  (-9, -8, 8, -14)
 • 3:3   ARBANAS Darko – BEDNJANEC Matteo          2/3  (2, 12, -8, -7, -10)
 • 3:4   MARKOVČIĆ Vjekoslav – ARBANAS Josip        0/3  (-3, -9, -5)

Ako je meč protiv “Graničara” bio dramatičan, što tek reći za utakmicu protiv “Budainke” ? Domaćini su vodili sa 3:1, ali se “obrtnici” nisu predavali te su sa sve 3 pojedinačne pobjede nakon igre parova preokrenuli rezultat u svoju korist i odnijeli bodove iz dvorane MO Budainka. Sva trojica igrača ekipe OŠB 2 na svoj su način obilježili ovu utakmicu i dali doprinos pobjedi ekipe. Josip Arbanas – jer je ostvario dvije pojedinačne pobjede uključujući i onu odlučujuću u sedmoj partiji meča protiv Vjekoslava MARKOVČIĆA. Luka Garić – jer je kod rezultata 3:1 za “Budainku” i nakon sva 3 pojedinačna poraza tijekom dana, pobijedio najboljeg igrača domaćina Zlatana DERVIŠEVIĆA (3/1 u setovima) ostavljajući svoju ekipu u igri za konačnu pobjedu što se i dogodilo. Odlučujući je set Garić dobio rezultatom 16:14. I na koncu Matteo Bednjanec – jer je kod rezultata 3:2 za “Budainku” izveo još jedan veliki preokret. Bednjanec je ponovo nadoknadio 0/2 u setovima protiv Darka ARBANASA pobjeđujući sa 12:10 u petom setu. S nove dvije pobjede, ekipa OŠB 2 se sa omjerom od 5/0 i 10 osvojenih bodova nalazi na čelu drugoligaške ljestvice.

Aktivna je bila i treća klupska ekipa (OŠB 3) koja je u sklopu 2. turnira 3. HSTL (2. Regionalna liga Slavonske regije – zapad) odigrala utakmice 4., 5. i 6. kola. Domaćin turnira bila je STK “Obrtnička škola – Brod”, a ekipa OŠB 3 ostvarila je 2 pobjede i 1 poraz tako da je zamalo izostao savršen ligaški vikend kluba u kojemu su sve tri klupske ekipe ostvarile 6 pobjeda i 1 poraz. Evo i rezultata odnosno zapisnika utakmica koje je odigrala treća klupska momčad. 

LIMPRES  –  OŠB 3   2:4

 • 1:0   LEŠKOVIĆ Tomica – NOŽINA Antonio                           3/0  (2, 6, 13)
 • 1:1   LEŠKOVIĆ Petar – BOŠNJAKOVIĆ Marko                     0/3  (-2, -4, -1)
 • 1:2   LEŠKOVIĆ Antonio – ŽUPAN Tomislav                           0/3  (-8, -6, -9)
 • 1:3   LEŠKOVIĆ T./LEŠKOVIĆ A. – BOŠNJAKOVIĆ/ŽUPAN   0/3  (-10, -5, -8)
 • 2:3   LEŠKOVIĆ Tomica – BOŠNJAKOVIĆ Marko                  3/0  (1, 9, 6)
 • 2:4   LEŠKOVIĆ Antonio – NOŽINA Antonio                           0/3  (-5, -3, -7)

OŠB 3  –  POSAVAC   2:4

 • 0:1   BOŠNJAKOVIĆ Marko – SOLTOKOVIĆ Tihomir       1/3  (8, -6, -7, -6)
 • 0:2   NOŽINA Antonio – JULARIĆ Ivan                             0/3  (-10, -10, -2)
 • 1:2   ŽUPAN Tomislav – MRŠIĆ Danijel                           3/0  (9, 3, 6)
 • 1:3   BOŠNJAKOVIĆ/ŽUPAN – SOLTOKOVIĆ/JULARIĆ   1/3  (4, -10, -5, -5)
 • 2:3   BOŠNJAKOVIĆ Marko – JULARIĆ Ivan                    3/0  (10, 10, 10)
 • 2:4   ŽUPAN Tomislav – SOLTOKOVIĆ Tihomir                0/3  (-11, -9, -3)

OŠB 3  –  BROD 2   4:2

 • 0:1   BOŠNJAKOVIĆ Marko – ŠTIVIĆ Matko     2/3  (-9, 4, 9, -7, -9)
 • 0:2   GAVRAN Antonio – ŠTETIĆ Krešimir        1/3  (-9, 6, -5, -8)
 • 1:2   NOŽINA Antonio – PRLIĆ Domagoj           3/1  (2, 5, -11, 9)
 • 2:2   BOŠNJAKOVIĆ/ŽUPAN – PRLIĆ/ŠTIVIĆ   3/1  (9, -7, 5, 9)
 • 3:2   ŽUPAN Tomislav – ŠTETIĆ Krešimir          3/1  (7, -11, 5, 5)
 • 4:2   NOŽINA Antonio – ŠTIVIĆ Matko              3/0  (3, 4, 2)

U utakmicama OŠB 3 nije bilo toliko dramatike kao kod mečeva OŠB 2, a sve 3 utakmice završene su identičnim rezultatom od 4:2. Ekipa OŠB 3 savladala je “Limpres” iz Pleternice te ekipu “Brod” 2 protiv koje je, nakon 0:2, došla do pobjede od 4:2. Jedini je poraz upisan protiv ekipe “Posavca” iz Kaniže. Najučinkovitiji igrač kod OŠB 3 bio je Tomislav ŽUPAN koji je u pojedinačnim mečevima ostvario 3 pobjede i 1 poraz, Antonio NOŽINA ostvario je skor od 3/2, Marko BOŠNJAKOVIĆ je imao učinak od 2/3 te Antonio GAVRAN 0/1. Solidan je bio i par Bošnjaković/Župan sa 2 pobjede i 1 porazom. Nakon 6 odigranih kola ekipa OŠB 3 nalazi se u sredini trećeligaške ljestvice s omjerom od 3 pobjede i 3 poraza. Kompletne tablice 2. i 3. HSTL s rezultatima naših ekipa i učincima igrača mogu se naći na klupskoj web stranici.

 

 
PHVsPjxsaT48c3Ryb25nPndvb19hYm91dDwvc3Ryb25nPiAtIDwvbGk+PGxpPjxzdHJvbmc+d29vX2Fib3V0bGluazwvc3Ryb25nPiAtIDwvbGk+PGxpPjxzdHJvbmc+d29vX2Fkczwvc3Ryb25nPiAtIHRydWU8L2xpPjxsaT48c3Ryb25nPndvb19hZF9pbWFnZV8xPC9zdHJvbmc+IC0gL2ltYWdlcy9hZC0xMjV4MTI1LmdpZjwvbGk+PGxpPjxzdHJvbmc+d29vX2FkX2ltYWdlXzI8L3N0cm9uZz4gLSAvaW1hZ2VzL2FkLTEyNXgxMjUuZ2lmPC9saT48bGk+PHN0cm9uZz53b29fYWRfaW1hZ2VfMzwvc3Ryb25nPiAtIC9pbWFnZXMvYWQtMTI1eDEyNS5naWY8L2xpPjxsaT48c3Ryb25nPndvb19hZF9pbWFnZV80PC9zdHJvbmc+IC0gL2ltYWdlcy9hZC0xMjV4MTI1LmdpZjwvbGk+PGxpPjxzdHJvbmc+d29vX2FkX3VybF8xPC9zdHJvbmc+IC0gaHR0cDovL2V4YW1wbGUuY29tL2Fkcy9hZDFfZGVzdGluYXRpb24uaHRtbDwvbGk+PGxpPjxzdHJvbmc+d29vX2FkX3VybF8yPC9zdHJvbmc+IC0gaHR0cDovL2V4YW1wbGUuY29tL2Fkcy9hZDFfZGVzdGluYXRpb24uaHRtbDwvbGk+PGxpPjxzdHJvbmc+d29vX2FkX3VybF8zPC9zdHJvbmc+IC0gaHR0cDovL2V4YW1wbGUuY29tL2Fkcy9hZDFfZGVzdGluYXRpb24uaHRtbDwvbGk+PGxpPjxzdHJvbmc+d29vX2FkX3VybF80PC9zdHJvbmc+IC0gaHR0cDovL2V4YW1wbGUuY29tL2Fkcy9hZDFfZGVzdGluYXRpb24uaHRtbDwvbGk+PGxpPjxzdHJvbmc+d29vX2FsdF9jb2xvdXJzPC9zdHJvbmc+IC0gYmx1ZS5jc3M8L2xpPjxsaT48c3Ryb25nPndvb19hbHRfc3R5bGVzaGVldDwvc3Ryb25nPiAtIGNsZWFuLWxpZ2h0LmNzczwvbGk+PGxpPjxzdHJvbmc+d29vX2FyY2hpdmVzPC9zdHJvbmc+IC0gaHR0cDovL3d3dy5zdGstb3NiLmhyL2FyaGl2YS88L2xpPjxsaT48c3Ryb25nPndvb19hc2lkZXNfY2F0ZWdvcnk8L3N0cm9uZz4gLSBUdXJuaXJpPC9saT48bGk+PHN0cm9uZz53b29fYXNpZGVzX2VudHJpZXM8L3N0cm9uZz4gLSA1PC9saT48bGk+PHN0cm9uZz53b29fY2F0X25hdl8xPC9zdHJvbmc+IC0gZmFsc2U8L2xpPjxsaT48c3Ryb25nPndvb19jYXRfbmF2XzQ8L3N0cm9uZz4gLSB0cnVlPC9saT48bGk+PHN0cm9uZz53b29fY2F0X25hdl81PC9zdHJvbmc+IC0gdHJ1ZTwvbGk+PGxpPjxzdHJvbmc+d29vX2N1c3RvbV9jc3M8L3N0cm9uZz4gLSA8L2xpPjxsaT48c3Ryb25nPndvb19jdXN0b21fZmF2aWNvbjwvc3Ryb25nPiAtIDwvbGk+PGxpPjxzdHJvbmc+d29vX2RlbGljaW91czwvc3Ryb25nPiAtIDwvbGk+PGxpPjxzdHJvbmc+d29vX2RpZ2c8L3N0cm9uZz4gLSA8L2xpPjxsaT48c3Ryb25nPndvb19mYWNlYm9vazwvc3Ryb25nPiAtIDwvbGk+PGxpPjxzdHJvbmc+d29vX2ZlZWRidXJuZXJfaWQ8L3N0cm9uZz4gLSA8L2xpPjxsaT48c3Ryb25nPndvb19mZWVkYnVybmVyX3VybDwvc3Ryb25nPiAtIDwvbGk+PGxpPjxzdHJvbmc+d29vX2ZsaWNrcjwvc3Ryb25nPiAtIDwvbGk+PGxpPjxzdHJvbmc+d29vX2ZsaWNrcl9pZDwvc3Ryb25nPiAtIDwvbGk+PGxpPjxzdHJvbmc+d29vX2dvb2dsZV9hbmFseXRpY3M8L3N0cm9uZz4gLSA8c2NyaXB0IHR5cGU9XCJ0ZXh0L2phdmFzY3JpcHRcIj4NCg0KICB2YXIgX2dhcSA9IF9nYXEgfHwgW107DQogIF9nYXEucHVzaChbXCdfc2V0QWNjb3VudFwnLCBcJ1VBLTE3NzM4MTEzLTFcJ10pOw0KICBfZ2FxLnB1c2goW1wnX3RyYWNrUGFnZXZpZXdcJ10pOw0KDQogIChmdW5jdGlvbigpIHsNCiAgICB2YXIgZ2EgPSBkb2N1bWVudC5jcmVhdGVFbGVtZW50KFwnc2NyaXB0XCcpOyBnYS50eXBlID0gXCd0ZXh0L2phdmFzY3JpcHRcJzsgZ2EuYXN5bmMgPSB0cnVlOw0KICAgIGdhLnNyYyA9IChcJ2h0dHBzOlwnID09IGRvY3VtZW50LmxvY2F0aW9uLnByb3RvY29sID8gXCdodHRwczovL3NzbFwnIDogXCdodHRwOi8vd3d3XCcpICsgXCcuZ29vZ2xlLWFuYWx5dGljcy5jb20vZ2EuanNcJzsNCiAgICB2YXIgcyA9IGRvY3VtZW50LmdldEVsZW1lbnRzQnlUYWdOYW1lKFwnc2NyaXB0XCcpWzBdOyBzLnBhcmVudE5vZGUuaW5zZXJ0QmVmb3JlKGdhLCBzKTsNCiAgfSkoKTsNCg0KPC9zY3JpcHQ+PC9saT48bGk+PHN0cm9uZz53b29fbGFzdGZtPC9zdHJvbmc+IC0gPC9saT48bGk+PHN0cm9uZz53b29fbGF5b3V0PC9zdHJvbmc+IC0gaGVhZGVyLWFsdC5waHA8L2xpPjxsaT48c3Ryb25nPndvb19saW5rZWRpbjwvc3Ryb25nPiAtIDwvbGk+PGxpPjxzdHJvbmc+d29vX2xvZ288L3N0cm9uZz4gLSA8L2xpPjxsaT48c3Ryb25nPndvb19tYW51YWw8L3N0cm9uZz4gLSBodHRwOi8vd3d3LnN0ay1vc2IuaHIvPC9saT48bGk+PHN0cm9uZz53b29fb3RoZXJfZW50cmllczwvc3Ryb25nPiAtIDU8L2xpPjxsaT48c3Ryb25nPndvb19yZXNpemU8L3N0cm9uZz4gLSBmYWxzZTwvbGk+PGxpPjxzdHJvbmc+d29vX3Nob3J0bmFtZTwvc3Ryb25nPiAtIHN0azwvbGk+PGxpPjxzdHJvbmc+d29vX3NpZGVfaW1hZ2U8L3N0cm9uZz4gLSAvc3R5bGVzL2NsZWFuLWxpZ2h0L2ltYWdlcy9hZC0xMjB4MjQwLmpwZzwvbGk+PGxpPjxzdHJvbmc+d29vX3NpZGVfdXJsPC9zdHJvbmc+IC0gaHR0cDovL3d3dy53b290aGVtZXMuY29tPC9saT48bGk+PHN0cm9uZz53b29fc3R1bWJsZTwvc3Ryb25nPiAtIDwvbGk+PGxpPjxzdHJvbmc+d29vX3RoZW1lbmFtZTwvc3Ryb25nPiAtIFNUSyBPU0I8L2xpPjxsaT48c3Ryb25nPndvb190d2l0dGVyPC9zdHJvbmc+IC0gPC9saT48bGk+PHN0cm9uZz53b29feW91dHViZTwvc3Ryb25nPiAtIDwvbGk+PC91bD4=