Danas sam se baš raspisao, zato što nisam imao zadnjih dana baš vremena (i mogućnosti), a ni narednih baš neću imati, a obzirom da se bližimo tisućitom postu, evo još malo statistike o forumašima.
Ovo je 970. post na forumu, a ja bih izdvojio najaktivnije forumaše jer su neki ovih dana prešli neke jubilarne brojke, dakle:
> 300 postova = "stjepan" (310) - to je i razumljivo, u stolnom tenisu me mogu dobiti svi (da malo uljepšam: skoro svi), ali ovdje će me teško netko preteći u pisanju ...
200 - 300 postova = "ttp" (201) - bravo Dario, osim što odlično igraš, aktivan si i na forumu, ne samo ovom ...
100 - 200 postova = "tomi" (131) i "matteo94" (101) - vrlo aktivni forumaši i igrači kluba pa je to jedno s drugim povezano...
50 - 100 postova = "mata" (66) i "boško ošb" (65) - Mata očekivano iako u budućnosti očekujem da popravi svoj prosjek, no, razumijem da je aktivan na svim postojećim stolnoteniskim forumima u Hrvatskoj i šire pa ne može baš točliko i ovdje. Mata, neki dan sam te našao na jednom novopokrenutom osječkom forumu, svaka čast za sveukupnu aktivnost. Boško više komentira nogomet i Hajduk nego stolni tenis, sudeći prema visini možda bi najbolje kotirao u košarci ili odbojci
< 50 postova = svi ostali forumaši, neki su se samo registrirali i ništa više, neki su dali samo po 1 komentar, neki su aktivniji (dvocifreni) kao "sportikus", "ZoRRo", "Fićo" ili "Domacc", neki su se pak javili nekoliko puta, nadam se da će se s povećanjem broja tema širiti i interes za komentare.
Zaključno, nije ni najvažnija količina komentara pojedinih forumaša, važno je da imamo svoje mjesto za mišljenja, komentare, prijedloge, zezanje, da je velik protok i aktualnost informacija ovdje i na webu itd. Pozdrav svima.