Brojke o web stranici i forumu

Moderator/ica: stjepan

Re: Brojke o web stranici i forumu

PostPostao/la stjepan » 09 stu 2010, 12:31

Imam nemalo problema sa Adminom, čovjek mi je nestao, jednostavno se ne javlja, tek tu i tamo svake prestupne godine pošalje mi mail...ne znam što činiti. Slažem se da je premali izbor smajlića, naravno da se to lako može dopuniti, ali čovjek mi nije riješio neke zahtjeve već 2 mjeseca (npr. da mi ostane fotka ili sličica uz svaku objavljenu vijest, a ne samo uz zadnju). Ja mislim da nemam te ovlasti, bilo bi dobro kad bi se kako kod mog compa mogao naći s Domccem da on to malo pogleda i vidi što se može eventualno učiniti. Ako Domacc ovo pročita, neka mi se javi na mobitel da se dogovorimo kako bi se eventualno mogli malo naći oko toga. Što se tiče odlaska na forum, ja nemam tih problema, vrlo lako i brzo ulazim, to je vjerojatno stvar compa odnosno brzine (sporosti) internet linije. Ali ponekad kod postanja imam problema na compu kod kuće i to kad pišem duži post. Iako sam prijavljen (kako bi inače i počeo pisati), dogodi se da kad kliknem na "pošalji" tj. želim objaviti post, da mi kreten kaže da se moram prijaviti da bih objavio post. I naravno, post popapala maca, nema ga više, a možda sam ga pisao pola sata ...
stjepan

PostPostao/la Mata » 09 stu 2010, 13:10

Evo sam prešao na vatrenu lisicu pa da vidim....
Tvoj i Dariov problem je dugi postovi tj još duže ih pišete...ovo se događalo i na drugom forumu
No ja sam to riješavao tipkom za povratak,kopiram napisano ponovno se prijavim i onda zalijepim i pošaljem.
A ovo za smajliće...ma nije to sad neki problem,ali nekako sam naučio s njima iskazati raspoloženje i koliko je ono u postu napisano "ozbiljno"
Mata

PostPostao/la ttp » 09 stu 2010, 13:45

Meni se dogodilo najmanje dvaput, napišem post u svom stilu, dugacak... da bi se samo najednom gore na ikonici, jer imam otovoreno vise tih mail, forum, face, faks... samo najednom klikne se nesto, cuje se zvuk, pojavi neki oblak i pise recovery, i vrati se na pocetnu stranu foruma, nista ne pomaze, nikakav back. I to na dva razlicita komp. mi se dogodilo i kada sam bio samo na forumu, jer sam pomislio da je problem sto je vise tih ikonica otvoreno...
Pa rekoh, idem biti pametan, lijepo kliknem copy nakon nekoliko recenica, tako napisem dugacak post isto copy, i taman da ubacim citat neki, kliknem copy na citat, ok, i dok jos ispravim par pogresaka, ono se vrati na pocetnu stranu... mislim si, nema veze imam ja copy, kad ono, kako sam zadnje kopirao citat, nema nista od tog posta...Bas sam baksuz. Odlucio sam vise ne pisati dugacke postove, ili kad ih vec pisem, onda u wordu.

Stjepane, eto rado bih pomogao oko smajlica, ali ja se cuvam za teze stvari, ove lakse prepustam Mati, malo teze Domccu, nema smisla da trosim vrijeme na nesto sto mogu Mata i Domac. Ali da znate da imate hakera na forumu. Ako treba upast, mogu postat administrator ako zelim ;) :D .
ttp

PostPostao/la Mata » 09 stu 2010, 21:48

Kod: Označi sve
stjepan

bilo bi dobro kad bi se kako kod mog compa mogao naći s Domccem da on to malo pogleda i vidi što se može eventualno učiniti. Ako Domacc ovo pročita, neka mi se javi na mobitel da se dogovorimo kako bi se eventualno mogli malo naći oko toga.

Stjepane ,ne mora dolaziti do tebe...to Domacc obavi iz svog naslonjača :o samo instaliraš Team Viewer,tako mi rješavamo Dariove probleme kad usere nešto u Zagrebu :roll: ...doduše ja se njemu na kraju uvijek izbeljim iz njegovog ekrana :) a on jadničak ne zna što ga je snašlo :P
Mata

PostPostao/la Domacc » 09 stu 2010, 22:36

Hvala Dario što si rekao da ima par riječi, tj pitanja ovdje upućenih meni... Nisam pogledao ranije.
Za ubacivanje smileya je potrebno biti administrator. Od prvog dana sam se upitao, zašto Stjepane niste vi Administrator?? Čisto zbog ovakvih razloga. I biti administrator nekog foruma nije uopće velika stvar (osim crvenog slova na imenu :D ), niti je potrebno neko vanserijsko znanje... Potebno je nešto sitno engleskog jezika, a to može svatko. :D
Domacc

PostPostao/la stjepan » 24 stu 2010, 12:58

Danas sam se baš raspisao, zato što nisam imao zadnjih dana baš vremena (i mogućnosti), a ni narednih baš neću imati, a obzirom da se bližimo tisućitom postu, evo još malo statistike o forumašima.

Ovo je 970. post na forumu, a ja bih izdvojio najaktivnije forumaše jer su neki ovih dana prešli neke jubilarne brojke, dakle:

> 300 postova = "stjepan" (310) - to je i razumljivo, u stolnom tenisu me mogu dobiti svi (da malo uljepšam: skoro svi), ali ovdje će me teško netko preteći u pisanju ...

200 - 300 postova = "ttp" (201) - bravo Dario, osim što odlično igraš, aktivan si i na forumu, ne samo ovom ...

100 - 200 postova = "tomi" (131) i "matteo94" (101) - vrlo aktivni forumaši i igrači kluba pa je to jedno s drugim povezano...

50 - 100 postova = "mata" (66) i "boško ošb" (65) - Mata očekivano iako u budućnosti očekujem da popravi svoj prosjek, no, razumijem da je aktivan na svim postojećim stolnoteniskim forumima u Hrvatskoj i šire pa ne može baš točliko i ovdje. Mata, neki dan sam te našao na jednom novopokrenutom osječkom forumu, svaka čast za sveukupnu aktivnost. Boško više komentira nogomet i Hajduk nego stolni tenis, sudeći prema visini možda bi najbolje kotirao u košarci ili odbojci :lol:

< 50 postova = svi ostali forumaši, neki su se samo registrirali i ništa više, neki su dali samo po 1 komentar, neki su aktivniji (dvocifreni) kao "sportikus", "ZoRRo", "Fićo" ili "Domacc", neki su se pak javili nekoliko puta, nadam se da će se s povećanjem broja tema širiti i interes za komentare.

Zaključno, nije ni najvažnija količina komentara pojedinih forumaša, važno je da imamo svoje mjesto za mišljenja, komentare, prijedloge, zezanje, da je velik protok i aktualnost informacija ovdje i na webu itd. Pozdrav svima.
stjepan

PostPostao/la ttp » 24 stu 2010, 13:26

Slažem se, veliki protok informacija........................

Mislim da neki se ne uključe iz istog razloga zbog kojih je meni bilo glupo u ligi slast, nepoznavanja...

Po broju postova sam drugi, ali po broju slova smo tu negdje.... :)
ttp

PostPostao/la Mata » 24 stu 2010, 16:47

stjepan prozbori:

Mata očekivano iako u budućnosti očekujem da popravi svoj prosjek, no, razumijem da je aktivan na svim postojećim stolnoteniskim forumima u Hrvatskoj i šire pa ne može baš točliko i ovdje. Mata, neki dan sam te našao na jednom novopokrenutom osječkom forumu, svaka čast za sveukupnu aktivnost.

Lijepo opisano,trudim se i uključujem koliko mogu.Također se trudim da na svakom forumu dodam svoj komentar,ne samo copy/paste na više foruma.Isto tako smatram da je poredak realan jer ne bi bilo dobro da sam ja u samom vrhu po postanju.To govorim baš zbog pingich.com foruma gdje sam ja 3 ili 4 na listi sa nekih 30-ak postova.To dovoljno govori o "aktivnosti" ostalih forumaša...
Nadalje, moj domicilni forum (kakav izričaj jbt :P ) je SLAST koji je opet na svoj način tipa "od igle do lokomotive" s puno tema i liga pa se može puno i trkeljati i laprdati :o

No tu sam....ako nekome treba moje mišljenje stojim na raspolaganju :roll:
Mata

PostPostao/la stjepan » 26 stu 2010, 13:54

Neka ostane zabilježeno da je danas, 26.11.2010. godine objavljen jubilarni 1.000-ti post, mislim da ga je postao "matteo94"...
stjepan

PostPostao/la matteo94 » 27 stu 2010, 15:43

jel možda ili sigurno??...valjda će biti neka nagrada...ipak jednom se samo piše jubilarni 1000-ti....
matteo94

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ako ima još nešto...

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.