Fora analize, komentari svih...
Prvo pohvala Markiću za avatar, još samo da skine onaj ružni poster od Dinama za koji sam čuo da ima u sobi... bio bi pravi
Drugo, potpuno razumijem ovo u vezi suđenja... ne znam na što si aludirao, ali meni je užas više stalno slušati kako su suci krivi....
A što se tiče naših stolnoteniskih sudaca. A barem je stolni tenis sport u kojem sudac ne igra toliko značajnu ulogu. Evo, sada u sub. igramo Jelić i ja, prvo on dobije žuti karton jer je bacio reket, ali nije bacio već spustio reket sa 5 cm visine, zatim 2 poena poslije toga ja isto spustim reket sa 5 cm visine i meni da žuti. Nisam mogao vjerovati, i izbacio me cijeli set iz takta. Prvi set sam dobio, i drugi vodim 10:8, da bih izgubio taj drugi sa 12:10. A tko mi je kriv kada nisam psihički jak da ignoriram žuti karton. Kasnije je jedna sutkinja rekla da je bespotrebno dao žuti karton, pa nisu prijavili to... Pitam suca, a da prvo nekad opomenete i tako nešto... ništa on, nema opominjanja, dok jedan sudac 5 puta opomene, umjesto da da više žuti karton, ili uzme servu. Pa ne možeš nekog 5 puta opomenuti da nepravilno servira i stalno prekidati poen... Onda neki dozvoljavaju priču i pljuvanje, onaj treći ne dozvoljava, ovaj hoće da mu se da loptica nakon svakog seta, ovaj sto godina okreće brojač i dok on ne kaže ready nema igre, dok kod onog drugog on samo šuti, možeš krenuti servirati kada god hoćeš, ma de... svatko svoje tepe...
Da se vratim na rukomet, zbilja ne znam tko je kakav igrač, valjda Goluža ima svoje razloge...