Svjetsko rukometno prvenstvo - Švedska 2011.

Moderator/ica: stjepan

Re: Svjetsko rukometno prvenstvo - Švedska 2011.

PostPostao/la mcs » 20 sij 2011, 08:48

Stjepane odlican komentar.

Posebno mi se svida konstatacija da je Čurković (SRB) taj koji je usmjerio tekmu, 2 minute da su bile glupe nego su bile debilne, rekao sam e ovaj fakat nije normalan, da mu je kojim slucajem rus trener nebi vise taj igrao, no dobro sto je tu je.

Po meni je ovaj bod velik ko kuca za nas i plod ciste srece, Srbi su bili bolja momcad od nas, imaju Ilica i Vujina, a zapravo su nas krila unistila i po meni igrac utakmice Toskic u obrani i napadu.
mcs

PostPostao/la boško ošb » 20 sij 2011, 15:45

mislim da se danas, nažalost, nećemo puno radovat... msilim da će ans brzi danci nadigrati i pobijediti, tj. sigurno će nas pobijediti ako budemo igrali kao do sada... ako se nešto u našoj igri promijeni, popravi, onda imamo šanse za pobjedu... sretno dizelaši večeras... :D
Hajduk živi vječno!
boško ošb

PostPostao/la ttp » 20 sij 2011, 16:03

Ili da se ne događaju propusti, ovaj put mislim na Duvnjaka, onaj zadnji njegov šut uh :roll:
ttp

PostPostao/la stjepan » 20 sij 2011, 19:35

To je od prevelike želje, htio je zabiti i loptu i sebe i golmana u gol, ali lopta nije ušla... Kao promašeni zicer s metra visine u stolnom tenisu ... Nego, "boško ošb" nam se ponovio s avatarom, lijep je iako nisam "hajdukovac", čeka se odgovor nekog "dinamovca", nemojte da ja moram skidati svoju "travu" ... :lol:
stjepan

PostPostao/la stjepan » 20 sij 2011, 21:56

Boškov pesimizam bio je s razlogom, katastrofalna igra u 2. poluvremenu i Danci su nas razbili na kraju, izgledali smo baš jadno :oops: , posebno golmani. Imam dojam da je bilo tko stajao na golu, da bi ga lopta više puta slučajno pogodila nego što su naši golmani obranili :cry: Sad moramo sve 3 preostale dobiti i još malo ovisimo i o drugim rezultatima, a valja računati i da će domaćini Šveđani vjerojatno imati malo vjetra u leđa ...
stjepan

PostPostao/la mcs » 20 sij 2011, 23:13

Evo posto se Stjepan ustrucava napisati analizu tekme, preuzet cu ja "njegovu" ulogu

1. poluvrijeme

- par sitnih tehnickih gresaka, puno igre gol za gol, posebno NAS smetaju svemirsko brzi centar i nase junacenje i slavljenje gola (btw ko da smo u nogometu, skidanje majce, pjevanje sa alkoholiziranim navijacima), obrana nam je dobro funkcionirala osim suteva Hansena i Kasper Sondergaard Sarup, drzimo grizemo, nakon obrane golmana Lindberg uzima loptu u nasem prostoru i drugo krilo zabija gol, na kraju nekako uspijevamo zabiti za 16-15 i Danska promasuje za 16-16, kraj i HT

2, poluvrijem

- gle cuda prvi napad i nas igrac vise, mi odlazimo na laganih +3,4 za nas, ali onda se budim ispred tv i moj deda mi govori da smo popusili 2 gola sa igracem vise, i onda ja odgovaram dedi, deda ja pratim duze vec ovaj vampirski sport i mi nikad ne znamo odigrat tog igraca vise (slobodno analizirajte ovu zadnju recenicu) i malo usporedite s ostalim tekmama, jedino smo protiv SRB uspjeli zabit dva gola pred kraj, ostalo se ne sjecam no vratimo se mi na tekmu, iz 2. PV-a izdvajam ime DENIS BUNTIC MAJSTORE, koji bi morao biti ucitelj smijesnom Marku Kopljaru kojem je jedina poveznica sa rukometom NE ZNANJE i NE ISKUSTVO i takav nam starta svaku tekmu od 1. minute, moram spomenuti i par golova Laca gdje vec osim Bundeslige dugo nismo vidjeli takav njegov sut, zabio je 5 komada necete vjerovati ali je zabio petardu, i dok se lomila tekma opce nije igrao. Ostali svi za zaborav, Danci polako odlaze na +4,+5,+6 i cujem mog najdrazeg svepametnog komentatora na HRT-u Dragu Cosica jer nemam satelitsku pa da slusam kamufliranog Blazicka na SportKlubu, kako vice nesto ali to mi prolazi u tami kao i zadnih 20 min. i u trenucima od 45 - 60 min 2. PV-a, baka slaze domace kobasice i palacinke i uzivam u jelu a ne u rukometu.

evo malo sam mozda pretjerao, ali nadam se da ce Vam biti zanimljivo.

Uspio sam na kraju bacit oko i na ESP - FRA, FRA vodila na kraju 55 min 4 gola razlike, no Spanjolci stisnuli i odigrali X svaka cast, sva nasa krila osim Cupica i Zrnica na skolu Rochasu.
mcs

PostPostao/la mcs » 20 sij 2011, 23:16

Da i jos jedna stvar evo Goluzine izjave na kraju tekme, ovu cu poboldat sto vrijedi posebno istaknuti, ako ste gledali uzivo onda znate o cemu se radi...

"Odigrali smo jako loše igrača više na početku drugog dijela i to je odredilo tijek utakmice. Drugo, nismo imali pravu potporu na vratima. Ne mogu zamjeriti golmanima jer htjeli su najbolje, ali nisu imali svoj dan."

i secer na kraju

""Po prvi puta u karijeri ću ovo reći: I protiv Srbije i protiv Danske mi smo imali katastrofalno suđenje, zaista katastrofalno. To mi je najviše žao, dva inženjera pokvarila su sav trud i mene i svih igrača koji su ostavili srce na terenu. Mi to nismo zaslužili, ali to su Skandinavci. Uništavaju sport i uništavaju rukomet. Čestitam igračima na borbenosti, ali suci su ih masakrirali. Nemojte mi zamjeriti, ja sam emotivac, znam koliko su željeli uspjeti i znam što su nam suci učinili.""

Ja necu komentirati tu izjavu jer se sjecam jednom u svojem mecu sam dobio cini mi se jedan jedini put u zivotu zuti karton, jer sam pljuno na pod da mi se ne sklize to me tolko razljutilo da sam taj mec izgubio,

Vi slobodno komentirajte....
mcs

PostPostao/la Mata » 20 sij 2011, 23:50

1. Proširit ću malo o FRA-ESP...10-ak minuta prije kraja Francuzi imaju 27:21...Španjolci dolaze na 24 i imaju napad,ali gube loptu i kontra gol 28:24.Šterbik brani sve živo i u posljednjoj minuti rezultat je 28:28.FRA ima napad ,španjolci kradu loptu i 40-ak sekundi prije kraja imaju kontru za pobjedu...i onda stativa kao naš Duvnjak.
Do kraja Francuzi imaju priliku zabiti ,ali Šterbik opet brani.

2.Priče o suđenju su smiješne kad te ovako protivnik razbije

3.Slažem se i za Kopljara...Buntić je bolji,mada nije nešto extremno...80% golova mu je ušlo zbog šlampavosti njihovog golmana,kroz noge,pa od noge pa ....ali u svakom slučaju zaslužuje puno veću minutažu od Kopljara.

4.Sad svi drvlje i kamenje na golmane.Slažem se ...nisu ništa obranili...no koliko ja pratim rukomet mislim da golmani imaju jako malo šanse obraniti izrađen udarac.
Kad igračima ruka drhti onda tuku u pol čovjeka,u prsa i onda eto golman skupi 20 obrana.Ali kad Lacković,i ovi Danci danas pucaju čisto i sigurno...nema tu obrane

5.A Drago Ćocić...hehee ja "obožavam" te naše komentare.Pred kraj se uplašio da bismo mogli završiti kao 3 u skupini...jaka muda pa svakako moramo pobijediti sve 3 slijedeće,zar je bitno koji smo sada u skupini?

Svojedobno je Štef Balog prenosio neku nog.utakmicu Dinamo i ??? i protivnik je imao igrača Karim Bagheri i Štef komentira: "...Bageri prolazi kroz sredinu u stilu svog prezimena..."...pomislim ja hoće li onda reći "...Karić zabio gol u stilu svog prezimena..." :P
Mata

PostPostao/la ttp » 21 sij 2011, 00:26

Fora analize, komentari svih...

Prvo pohvala Markiću za avatar, još samo da skine onaj ružni poster od Dinama za koji sam čuo da ima u sobi... bio bi pravi :)

Drugo, potpuno razumijem ovo u vezi suđenja... ne znam na što si aludirao, ali meni je užas više stalno slušati kako su suci krivi....
A što se tiče naših stolnoteniskih sudaca. A barem je stolni tenis sport u kojem sudac ne igra toliko značajnu ulogu. Evo, sada u sub. igramo Jelić i ja, prvo on dobije žuti karton jer je bacio reket, ali nije bacio već spustio reket sa 5 cm visine, zatim 2 poena poslije toga ja isto spustim reket sa 5 cm visine i meni da žuti. Nisam mogao vjerovati, i izbacio me cijeli set iz takta. Prvi set sam dobio, i drugi vodim 10:8, da bih izgubio taj drugi sa 12:10. A tko mi je kriv kada nisam psihički jak da ignoriram žuti karton. Kasnije je jedna sutkinja rekla da je bespotrebno dao žuti karton, pa nisu prijavili to... Pitam suca, a da prvo nekad opomenete i tako nešto... ništa on, nema opominjanja, dok jedan sudac 5 puta opomene, umjesto da da više žuti karton, ili uzme servu. Pa ne možeš nekog 5 puta opomenuti da nepravilno servira i stalno prekidati poen... Onda neki dozvoljavaju priču i pljuvanje, onaj treći ne dozvoljava, ovaj hoće da mu se da loptica nakon svakog seta, ovaj sto godina okreće brojač i dok on ne kaže ready nema igre, dok kod onog drugog on samo šuti, možeš krenuti servirati kada god hoćeš, ma de... svatko svoje tepe...

Da se vratim na rukomet, zbilja ne znam tko je kakav igrač, valjda Goluža ima svoje razloge...
ttp

PostPostao/la mcs » 21 sij 2011, 08:09

Ajmo malo na temu stolno teniskih sudaca...

Ako se prvenstvo tj. turinir igra u Zagrebu i poznajes se sa sucima nema problema mozes raditi sto hoces, evo jedan detalj mojeg osobnog iskustva, cini mi se da sam igrao top-12 kadeta bilo je to godine gospodnje brat bratu 98 ili 99 ne sjecam se vise i posto sam sa svim sucima manje vise OK, igrao sam protiv nekog slabijeg igraca e sad bio je to u ono vrijeme neki igrac ne sjecam se opet naravno ali bio je slabiji, jedva sam dobio set i onda napucao lopticu preko cijele arene, sudio je gospodin (dvojice brace), ah da Buzjak, tocno Buzjak je sudio i htio mi dati zuti karton ali umjesto toga rekao je neka odem preko na Vrbiku po kapučino i nista od zutog, tak da Dario vidis ima razlicitih situacija, velim zato jer je vama dvojici neki sudac dao karton zbog spustanja reketa.

Mislim da sam prije dvije godine igrao 1.pozivni 1.grupe seniora i da su tamo bili skoro svi suci koji su mi sudili i kroz juniore i kadete, a vec su davno bili stari.

Sto se tice prvenstva jos mi jedna stvar nije bas jasna, mi ako pobjedimo sve do kraja u drugoj grupi mi smo drugi svejedno jer svi ostali prenose iz druge grupe 2 boda tj

HRV [1] + 3x2 = 7, prvo idu normalno operacije viseg stupnja
POL[2],SVE[2], ARG[2] + 2X2 = 6

To je moja racunica, e sad ako netko zna nesto drugo, slobodno me ispravi

Samo mislim da sa ovom igrom ne mozemo puno napravit a i realno nismo zasluzili polufinale prema drugim reprezentacijama, olakotna okolnost je zdrijeg i ova druga grupa (POL,SVE, ARG). Pogledajte tamo FRA,ISL,ESP,NJE,MAD,NOR, po meni 2 jaca grupa od ove nase...
mcs

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ostali sportovi

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.