Evo i mog dojma. Prvi meč protiv Petrinje, iako jesu oslabljeni, griješe oni koji misle lako ćemo do pobjede... Jer realno Knez može dvicu napraviti, nek jučer solidni Anušić jednu dobije i par... Ipak, sve je dobro počelo Tomijevom pobjedom protiv Anušića. Par je bio ključan kako bih ja mogao sa manje tereta igrati poslije para

. Sve u svemu, i da je bio Ivković, bolji smo... Mada, nikad ne znaš kako se može okrenuti...
Protiv Kutine, nije bilo toliko bitno. Dosta visok poraz, što u biti nije realno. Bolji jesu, ali ne toliko kako rezultat pokazuje. I da se nije toliko griješilo, ili prelako ispuštalo vodstvo, trebalo se uzeti više setova ili mečeva... No, nama to nije bitno. Meni osobno nisu smetali uvjeti u Kutini, no prenisko je, visina... ! Da se hoće podići zicer, ne bi baš išlo...
Ne želim ništa puno aludirati, ali baš me zanima ima li puštanja u ligi. Jedne godine kada je OŠB-a ispala, bilo je puštanja (priznali su to neki igrači sa tog susreta)... Tko zna je li do sada u našoj ligi bilo kakvog puštanja !!! Inače sam naivan, mislim kako nema puštanja, ali bojim se da sam u krivu !
Meč OŠB - Vukovar, mi idemo u borbu za 4 mjesto. To jest, pokušati to zadržati, u što vjerujem da će se ostvariti ! Imamo pravo na jedan kiks, ukoliko drugi ne kiksaju...
Dok Graničar- Vukovar, tu će biti borbe za opstanak, iako smatram da je Vukovar bolji, i da je zaslužio više od Graničara opstanak u ligi... Može Graničar "ovisiti" o meču OŠB-a sa Vukovarom. Ovisiti sam stavio pod navodnike, jer samo oni sami o sebi ovise... ako u drugoj ligi želiš opstati sa svim porazima u prvom dijelu (da ne govorim o tome kako se ušlo u 2. ligu) i sa jednom pobjedom, i to "spletom sretnih okolnosti"... Ružno je išta drugo tvrditi... Vrijeme će pokazati ! Tako da neću o tome ništa više reći ! Baš me zanima kako će se stvari "odigrati", i jesam li u pravu u nekim pretpostavkama...

Živjeli