[quote][Mata: to je ono što tomi stalno forsira ,a uspije mu 1 od 8/quote]
hahahaha, razlog zašto smo u paru dobri => zamolio sam Tomija da se okani tih svojih flipova, ako otflipa dobivamo poen, a zna se kako to šaroliko zna završiti, ko kladionica, riskantno
Šalu na stranu, ipak, tako i je nekako. Nema koristi sa defanzivcem flipati...
Još mi nikako nije jasno gdje smo pogubili to vodstvo u paru protiv Kutine !? Mislim, zanima me zato da se to više ne ponavlja. Ali uopće se ne sjećam
Što se tiče ovih trica, ova moja nije prava trica, trebala je biti (da je barem bila) protiv GRA, ova je malo klimava... No, nadam se da će biti u nastavku sezone...
Što se tiče skorova, to mi nije nešto bitno. U jednom trenutku su dobro došle pobjede, no realno, drugi sam igrač koji ponekad može uskočiti kao prvi, ali i kao 4. Više bih volio da sam dobio neke mečeve gdje je bilo bitno, tipa protiv Nostra... a ne gdje je manje bitno kao npr. ili u prvom kolu protiv Kutine. No, ne možemo birati. I nešto sam shvatio. Bolje da zadržim za sebe, ali ne stidim se priznati da sam pogriješio. Mogu samo reći, dok te ide, ne mjenjaj drva, gume . Stvarno sam idiot. Sve super, i onda promijenim gumu, pa drvo, možda je posljedica toga 0/4 skor ! To se baš dogodilo u tom periodu

.
Da Stjepane, zanimljiva je statistika

. Baš me zanima koliko ću mečeva odigrati tokom cijele sezone, recimo negdje 30-ak sa parom, možda i više. To je jako lijepa brojka i jedno dobro iskustvo. Meni prvo pravo. A tko zna zadnje ili ne, ali svakako, nezaboravno. Pozzz